Sigma AF 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000010536
Фото: Sigma AF 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary  (Sony E)

У наявності

Ціна: 29 253 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об'єктив  Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary  переглядає стандарт для світлосильних зум-об'єктивів для бездзеркальних камер, поєднуючи високу якість зображення, властиву «світлим» об'єктивам, з компактним та легким корпусом. Конструкція  Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary  має спільні риси з об'єктивом 24-70mm f/2.8 DG DN Art, але початкова фокусна відстань 28мм дозволяє зробити об'єктив значно меншим за розміром та вагою, не приносячи в жертву чудову оптичну якість. Новий об'єктив є найменшим і найлегшим у своєму класі станом на лютий 2021 року.

Об'єктив має передову оптичну конструкцію, що включає два елементи з FLD-скла, а також два SLD-елементи. Конструкція забезпечує ретельну корекцію аксіальної хроматичної аберації та сагітальної коматозної аберації, які не піддаються внутрішньокамерній обробці, створюючи зображення рівномірно різкі від центру до країв кадру. Новітнє багатошарове та нано-пористе покриття забезпечує висококонтрастне зображення та відсутність паразитних засвіток. Передня лінза об'єктива також має волого-і брудовідштовхувальне покриття.

 

 

Sigma AF 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E) - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив на кращих умовах. Щоб запросто підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sigma І Ви побачите перелік з Об'єктиви Sigma. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при підборі Sigma AF 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Україні найшвидше.

Тип об'єктиву
Універсальний
Формат
Повний кадр
Байонет
Sony E
Фокусування
Автофокус
Фокусна відстань
28 - 70 мм
Кратність зуму
2.5x
Мінімальна дистанція фокусування
0.19 м
Світлосила
f/2.8
Тип двигуна
Кроковий мотор
Оптична схема
16 елементів у 12 групах
Стабілізатор зображення
Ні
Пило-вологозахист
Так
Внутрішнє фокусування
Ні
Комплектація
Об'єктив Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Leica L)
67mm кришка для об'єктива LCF-67 III
Задня кришка для об'єктива LCR II
Бленда LH706-01
Чохол
Розміри
72.2 x 101.5 мм
Вага
470 г