Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN II Art (Sony)

Код товару: С000012407
Фото: Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN II Art (Sony)

У наявності

Ціна: 53 371 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Класика, еволюція
 
Флагманський об’єктив Sony E-mount 24-70mm f/2.8 DG DN II Art Lens із покращеною продуктивністю візуалізації в коротшому та легшому корпусі Sigma використовує вдосконалену оптичну конструкцію для збільшення різкості, роздільної здатності та портативності. Такі додатки, як прискорене автофокусування, кільце діафрагми, яке можна натиснути, і незначна мінімальна відстань фокусування 6,7 дюйма роблять цей невеликий слідкувальний пристрій ідеальним для тих, хто шукає універсальність без шкоди для досконалості.
 
Продуманий оптичний дизайн
 
- Шість «F» елементів із низькою дисперсією (FLD), два елементи зі спеціальною низькою дисперсією (SLD) і п’ять асферичних елементів помітно зменшують хроматичні аберації та кольорову окантовку в усьому діапазоні масштабування для покращення чіткості й точності кольорів. Крім того, посилений контроль над спалахом у сагітальній комі забезпечує високу роздільну здатність по всьому кадру.
- Окрім чудових оптичних характеристик, п’ять асферичних елементів сприяють компактності об’єктива завдяки своїй тонкій, сильно поляризованій конструкції.
- Яскрава діафрагма f/2,8 і закруглена 11-пелюсткова діафрагма створюють чудовий ефект боке.
- На елементи об’єктива нанесено надбагатошарові та нанопористі покриття, щоб мінімізувати відблиски та ореоли на об’єктиві та сприяти створенню насичених контрастом і нейтральних кольорів зображень навіть в умовах контрового освітлення.
- Об’єктив також був розроблений для придушення дихання фокуса, коли кут огляду змінюється в діапазоні масштабування, створюючи природні фокусні підтягування під час запису відео.
 
Фокус швидше, фокус ближче
 
- Завдяки швидкодіючому лінійному приводу (HLA) для керування автофокусуванням швидкість фокусування більш ніж у три рази перевищує швидкість його попередника.
- У ширококутному кінці діапазону масштабування мінімальна відстань фокусування покращується до 6,7 дюйма з максимальним збільшенням 1:2,7, щоб підходити для роботи з об’єктами крупним планом або в обмеженому просторі.
 
Міцний і витончений
 
- Зберігаючи ту саму кількість елементів об’єктива, загальну довжину вкоротили до 4,8 дюйма, а вагу – до 1,6 фунта.
- Кільце діафрагми має перемикачі клацання та блокування для покращеного використання під час використання.
- Міцна внутрішня конструкція містить металеві частини для розширення масштабування, а зовнішня частина може похвалитися гумовими ущільнювачами в байонето для захисту об’єктива від пилу та вологи.
- Дві вбудовані кнопки AF-L можна запрограмувати для налаштування різних налаштувань зйомки, а об’єктив також має спеціальний перемикач AF/MF і перемикач блокування масштабування, щоб запобігти випадковому витягненню дула.
 
 
 

Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN II Art (Sony) - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Об'єктив на вигідних умовах. Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sigma І Ви побачите перелік з Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Viltrox. З'явилися при покупці Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN II Art (Sony) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення можна отримати Білій Церкві якомога швидше.

Фокусна відстань
24-70 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8
Кріплення об’єктива
Sony E
Охоплення формату об'єктива
Повнокадровий
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
Немає
Розмір фільтра
82 мм (спереду)
Максимальна діафрагма
f/2,8
Мінімальна діафрагма
f/22
Кріплення об’єктива
Sony E
Охоплення формату об'єктива
Повнокадровий
Кут огляду
84,1° до 34,3°
Мінімальна дистанція фокусування
6,7"/17 см
Максимальне збільшення
0,37x
Коефіцієнт макровідтворення
1:2,7
Оптичний дизайн
19 елементів у 15 групах
Лопаті діафрагми
11, Округлі
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
Немає
Розмір фільтра
82 мм (спереду)
Розміри (ø x L)
3,5 x 4,8" / 87,8 x 122,2 мм
вага
1,6 фунта / 735 г