Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon)

Код товару: С000006565
Фото: Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon)

Нема в наявності

Ціна: 26 101 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Ширококутний об'єктив SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art із ультразвуковим мотором автоматичного фокусування призначений для використання з повнокадровими дзеркальними фотокамерами.
 
Конструкція об'єктива включає 15 елементів в 11 групах, серед яких 2 асферичні лінзи, 3 елементи з FLD та 4 з SLD скла. Така конструкція дозволила звести до мінімуму можливість виникнення хроматичних аберацій так само успішно, як і в інших об'єктивах Art-серії.
 
9 округлених пелюсток діафрагми забезпечують якісне боці, кут поля зору становить 84,1°, а мінімальна робоча дистанція фокусування 25 см відкриває додаткові можливості для творчості.
 
Завдяки широкому куту огляду, малій вазі та мініатюрності, загалом, модель можна віднести до групи універсальних об'єктивів та використовувати як основну для щоденної зйомки. Вага оптики 665 р при довжині 90,2 мм і діаметрі 85 мм (діаметр фільтра 77 мм).
 
В першу чергу, SIGMA рекомендує об'єктив для пейзажної фотографії, весільної зйомки та астрофотографія, а також для зйомки відео, що гідно оцінять професіонали та любителі відеографії.
 
 
 
 

Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Sigma і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sigma. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Voigtlander. Якщо виникли під час вибору Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon) Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Броварах в необхідні терміни.

Тип сенсора камери для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву ширококутний
Фокусна відстань постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм) 24 мм
Діафрагма 1.4 f
мін. Діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.25 м
Число елементів/груп елементів 15/11
Число пелюсток діафрагми 9
Діаметр різьблення для світлофільтру 77 мм
Діаметр 85 мм
Довжина 90.2 мм
Вага 665 г