Sony E 16-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* (SEL1670Z)

Код товару: С000003357
Фото: Sony E 16-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* (SEL1670Z)

У наявності

Ціна: 36 499 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sony 16-70mm f/4 OSS ZEISS для камер NEX (SEL1670Z.AE). Цей зум-об'єктив має легку конструкцію та поєднує характеристики оптики ZEISS та постійну світлосилу f/4, гарантуючи точність роботи на всіх фокусних відстанях. Лінійний моторизований привід забезпечує плавну, безшумну роботу та чуйність автофокусу, роблячи цей об'єктив ідеальним для відео- та фотозйомки у різноманітних ситуаціях. Є вбудований стабілізатор Optical SteadyShot.
 
Якість ZEISS у компактному універсальному зум-об'єктиві
 
Цей зум-об'єктив середнього класу поєднує характеристики кращої в своєму класі оптики ZEISS і легендарне покриття T*, укладені в компактний корпус, забезпечуючи зручність зйомки в різних жанрах. Діапазон фокусних відстаней 16–70 мм підійде для більшості знімальних сюжетів і робить цей об'єктив ідеальним вибором для повсякденної фотографії та відеозйомки.
 
Продумана оптична схема для чудових знімків
 
Чотири асферичні елементи, включаючи один елемент AA, поєднуються з одним елементом із низькодисперсійного скла, що забезпечує чудову якість та точність кольору. Лінійний привід забезпечує плавну та безшумну роботу, що ідеально підходить для відео- та фотозйомки. Покриття T* підвищує рівень оптичних характеристик об'єктива, ефективно пригнічуючи відблиски та забезпечуючи природний та точний контраст.
 
Постійна експозиція на будь-якій фокусній відстані
 
Максимальна світлосила f/4 за будь-якого коефіцієнта збільшення цього об'єктива забезпечує постійні налаштування експозиції на будь-якій фокусній відстані та покращені можливості зйомки в умовах низького освітлення. Вам більше не доведеться турбуватися про зміни значення діафрагми під час зумування для збереження постійної експозиції, що дозволить зосередитися на художньому аспекті зйомки, а не на технічних деталях.
 
Постійна чіткість та різкість
 
Вбудований оптичний стабілізатор Optical SteadyShot компенсує тремтіння камери та зводить до мінімуму розмиття зображення під час зйомки з рук. Досягайте різких і чітких кадрів під час нічної зйомки та зйомки в приміщенні в умовах недостатнього освітлення. Тепер необов'язково підвищувати чутливість ISO та ризикувати якістю зображення та підвищеним рівнем шуму.
 
Визначна кольоропередача та контрастність
 
Важливим фактором для цього є покриття ZEISS T*, яке ефективно пригнічує паразитні відбиття, що може призвести до значного зниження якості зображення. Блики та ефекти двоїння зображення знижуються, забезпечуючи покращений контраст та кольору, що надає зображенню особливу глибину та об'єм.
 
 
 

Sony E 16-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* (SEL1670Z) - в інет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Sony і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sony. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Voigtlander. З'явилися при виборі Sony E 16-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* (SEL1670Z) Запитайте наших фахівців. Посилку отримаєте Кропивницькому в необхідні терміни.

 
Тип об'єктиву
стандартний Zoom
Фокусна відстань
16 – 70 мм
Діафрагма
F4
Мінімальна діафрагма
F22
Кріплення
Sony E
Стабілізація зображення
є
Автоматичне фокусування
ні
Число елементів / груп елементів
12 / 16
Число асферичних елементів
4
Число низькодисперсних елементів
1
Число пелюсток діафрагми
7
Розміри (D x L)
66.6x75 мм
Вага
308 г
Кут огляду
23 - 83 град.хв
Мінімальна відстань фокусування
0.35 м
Внутрішнє фокусування
є
Діаметр різьблення для світлофільтру
55 мм