Sony FE 16-35mm f/4 Carl Zeiss (SEL1635Z.SYX)

Код товару: С000004406
Фото: Sony FE 16-35mm f/4 Carl Zeiss (SEL1635Z.SYX)

Нема в наявності

Ціна: 47 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Ширококутний зум-об'єктив. Відома якість та контрастність ZEISS

Цей повнокадровий зум-об'єктив 16-35 мм ZEISS Vario-Tessar з байонетом E відрізняється чудовими оптичними характеристиками, які поміщені в компактний і легкий корпус. Універсальний діапазон фокусних відстаней у поєднанні з оптичною стабілізацією зображення робить цей об'єктив ідеальним вибором для миттєвої зйомки, зйомки в приміщенні, групових портретів, пейзажів і не тільки особливо при використанні з повнокадровими камерами серії α7. Постійна максимальна світлосила f/4

Ширококутна перспектива на всьому діапазоні фокусних відстаней

Цей компактний ширококутний зум-об'єктив пропонує діапазон фокусних відстаней, що найчастіше використовується, і забезпечує приголомшливу якість зображення — особливо при використанні в поєднанні з повнокадровими камерами серії α7.

Продумана оптична схема для чудових знімків

Оптичні елементи AA (advanced aspherical), асферичні елементи та елементи із низькодисперсійного скла (ED) забезпечують вражаючу якість зображення на всій площі кадру, низький рівень оптичних спотворень та хроматичної аберації.

 Постійна експозиція на будь-якій фокусній відстані

Максимальна світлосила об'єктива становить f/4 для всього діапазону фокусних відстаней, завдяки чому можна змінювати коефіцієнт збільшення, не замислюючись про зміни експозиції або глибину різкості.

Чіткі та різкі фотографії у будь-якій ситуації

Оптичний стабілізатор Optical SteadyShot компенсує тремтіння камери та зводить до мінімуму розмиття зображення під час зйомки з рук, дозволяючи отримувати різкі та чіткі кадри при нічній зйомці та зйомці в приміщеннях в умовах недостатнього освітлення.

      Ширококутний зум-об'єктив

     Оптика з потужними характеристиками

     Постійне значення діафрагми F4

     Стабілізатор Optical SteadyShot

Оптична конструкція об'єктива

Легендарна якість ZEISS реалізована у продуктах Sony для створення зображень, які проходять ретельне індивідуальне налагодження. Покриття T* відіграє значну роль для підвищення точності передачі кольору і контрастності зображення.

Sony FE 16-35mm f/4 Carl Zeiss (SEL1635Z.SYX) - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sony і перед вами з'явиться Об'єктиви Sony. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не перейматися якістю товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими фірмами, наприклад Viltrox. З'явилися при покупці Sony FE 16-35mm f/4 Carl Zeiss (SEL1635Z.SYX) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Павлограді у стислі строки.

Тип об'єктиву
ширококутний
Система
Sony
Характеристики  
Фокусна відстань
16 – 35 мм
Світлосила
f/4.0
Кути огляду
83 ° - 44 ° / 107 ° - 63 ° (35 мм еквівалент) /
Мінімальна діафрагма
22
Мінімальна дистанція фокусування
0.28 м
Максимальне збільшення
0.19
Конструкція  
Байонет (кріплення)
Sony E
Розмір матриці
APS-C
Привід автофокусування
мотор
Внутрішнє фокусування
+
Стабілізація зображення
+
Конструкція (елементів/груп)
12 елементів у 10 групах / 5 асферичних елементів для зниження спотворень та 3 елементи ED зі скла з низькою дисперсією для зменшення хроматичних аберацій /
Кількість пелюсток діафрагми
7
Пило-волого захищений
+
Діаметр фільтра
72 мм
Габарити (діаметр/довжина)
78x99 мм
Вага
518 г