Sony FE 35mm F1.4 ZA Distagon T* (SEL35F14Z.SYX)

Код товару: С000004411
Фото: Sony FE 35mm F1.4 ZA Distagon T* (SEL35F14Z.SYX)

Нема в наявності

Ціна: 58 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Світлосильний повнокадровий об'єктив ZEISS Distagon 35 мм F1.4 - це чудовий вибір для зйомки з рук в умовах низького освітлення в приміщенні, а також при нічній зйомці.
 
Чіткість та різкість по всій площі кадру
Передова оптична схема об'єктива включає три асферичні елементи, у тому числі один елемент Sony AA (Advanced Aspherical), які ефективно компенсують аберації та підвищують чіткість по всій площі кадру. Високі оптичні характеристики підтримуються на одному рівні для будь-якого значення витримки, а також під час зйомки на відкритій діафрагмі.
 
Для зйомки в умовах низького освітлення та м'якого ефекту
Максимальна світлосила f/1.4 цього об'єктиву дозволяє легко одержувати чіткі зображення в умовах низького освітлення, а також при зйомці з рук. 9-пелюсткова кругова діафрагма значно розширює можливості для створення гарного розмиття заднього плану, який також називають ефектом Боке. Плавне розмиття заднього плану дозволяє виділити об'єкт зйомки на зображенні та надати йому особливої ​​глибини та об'єму.
 
Чудові кольори та контраст
Об'єктиви ZEISS відомі своєю винятковою передачею кольору і контрастністю. Важливим фактором для цього є покриття ZEISS T*, яке ефективно пригнічує паразитні відбиття, здатні значно знизити якість зображення. Блики та ефекти двоїння зображення знижуються, забезпечуючи покращений контраст та кольору, що надає зображенню особливу глибину та об'єм.
 
Швидкість та точність роботи моторизованої системи фокусування DDSSM
Нова система DDSSM (Direct Drive SSM) відповідає за точне розташування важких груп оптичних елементів повнокадрової оптики, що дозволяє точно виконувати фокусування навіть на мінімальній глибині різкості. Моторизована система DDSSM відрізняється безшумною роботою, завдяки чому він ідеально підходить для відеозйомки зі зміною об'єкта фокусування під час запису.
 
Оптимізовано як для фото-, так і відеозйомки
Цей об'єктив розроблений для відеозйомки і може бути використаний для зйомки фотографій. Кільце діафрагми з перемикачем клацань дозволяє отримати додатковий ручний контроль під час зйомки. Перемикач також можна вимкнути для досягнення плавного ходу під час відеозйомки. Крім того, зміна кута огляду в процесі фокусування є мінімальною, що особливо важливо для відеозйомки.
 
Висока надійність навіть у найсуворіших умовах
Конструкція об'єктива має захист від проникнення пилу та вологи, що забезпечує надійну та стабільну роботу при професійному використанні у складних умовах зйомки.
 
        

Sony FE 35mm F1.4 ZA Distagon T* (SEL35F14Z.SYX) - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими виробниками, наприклад Sony. Якщо з'явилися при підборі Sony FE 35mm F1.4 ZA Distagon T* (SEL35F14Z.SYX) Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення можна забрати в Тернополі у мінімальні терміни.

Конструкція
12 елементів, об'єднаних у 8 груп 
Мінімальна дистанція фокусування
0.3 м
Кут огляду
63° (APS-C: 44°)
Мінімальна діафрагма
f/16
Збільшення
0.18x
Діаметр різьблення для фільтрів
72 мм
Додатково
Автоматичне фокусування
Кроковий мотор фокусування
Габарити (діаметр х довжина)
78.5 x 112 мм
Вага
630 г
Комплект поставки
Кришка об'єктива
Бленда
Задня кришка
Чохол для об'єктива