Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art (Canon)

Код товару: С000007514
Фото: Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art (Canon)

У наявності

Ціна: 43 515 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Досконалий світлосильний телеоб'єктив з фокусною відстанню 135мм, створений у відповідність до сучасних уявлень про якість зображення. Шостий повнокадровий фікс-об'єктив у лінійці високохудожніх об'єктивів Art.
 
 
Багато фотографів розглядають фікс 135мм як базовий та обов'язковий елемент у персональному наборі об'єктивів. Ця фокусна відстань забезпечує сильне стиснення перспективи, тоді як відкрита діафрагма F1.8 надає приголомшливе по красі розмиття заднього фону. SIGMA 135мм F1.8 DG HSM | Art має мінімальні осьові хроматичні аберації, що не лише надає боці додаткову імпресію, а й забезпечує чудовий контраст та різкість кожному кадру. Об'єктив має видатну роздільну здатність і дозволяє повністю розкрити можливості найсучасніших фотокамер з повноформатними сенсорами 50МП і вище.
 
Будучи втіленням найсучасніших досягнень у технологіях виробництва оптичного скла та повністю переробленого підходу до оптичної конструкції, цей об'єктив пропонує преміальний рівень якості зображення та встановлює новий стандарт для 135мм телеоб'єктивів.
 
SIGMA 135мм F1.8 DG HSM | Art ідеально підійде для зйомки крупних планів, портретів на повне зростання, макрозйомки, весільної фотографії, спортивних заходів.
 
 
Об'єктив має фірмовий «плаваючий» механізм фокусування. Тому, незалежно від відстані до об'єкта зйомки, якість зображення неодмінно буде високою по всьому полю кадру - від центру до країв. Дисторсія мінімальна, що дозволяє виключити додаткові налаштування процесу обробки.
 
У конструкції SIGMA 135mm F1.8 DG HSM Art 2 елементи з флюоритоподібного скла FLD і 2 елементи із спеціального низькодисперсійного скла SLD, що ефективно знижують хроматичні спотворення, які зазвичай помітні по краях зображення за межами зони фокусу. В результаті об'єктив забезпечує високу якість зображення без колірних спотворень за будь-яких умов зйомки, постійну різкість і контраст навіть на повністю відкритій діафрагмі.
 
Фокусна відстань 135мм дає дивовижний ефект стиснення перспективи: навіть на мінімальній дистанції до об'єкта зйомки фотограф має можливість творчо працювати з перспективою та композицією. Діафрагма F1.8 створює гарний бік навіть при ростових портретах.
 
Збільшений ультразвуковий мотор фокусування (HSM) має достатню потужність для максимального впливу на групу лінз, завдяки чому робить швидке та точне фокусування об'єктива. Система автофокусування відрізняється стабільністю навіть за коротких витримок. Обмежувач фокусування робить фокусування на вибраних дистанціях ще більш ювелірним. Байонет об'єктива має волого- та пилозахисту.
 
 
Першим об'єктивом Art став у 2012 році SIGMA 35mm F1.4 DG HSM Art. З того часу минуло вже 5 років і сьогодні корпорація SIGMA випускає на ринок 6-й Art-об'єктив - найновіший SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art. З ним лінійка Art ще переконливіше встановлює нові стандарти високоякісної оптики для повноформатних фотокамер ультрависокої роздільної здатності.
 
 
 
 
 

Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art (Canon) - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив за економною ціною? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sigma і перед вами з'явиться Об'єктиви Sigma. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sigma. З'явилися при покупці Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art (Canon) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлену продукцію можна отримати в Дніпрі своєчасно.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
телеоб'єктив
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
135 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
1.8 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
87,5 см
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
13/10
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
82 мм
Діаметр
91,4 мм
Довжина
114,9 мм
Вага
1130 г