Sigma 30mm f/2.8 DN Art (Sony-E)

Код товару: С000007647
Фото: Sigma 30mm f/2.8 DN Art (Sony-E)

У наявності

Ціна: 9 782 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактний об'єктив серії Art для системних бездзеркальних камер. Оснащений лінійним мотором, в оптичній схемі використано 2 асферичні елементи. Пелюстки діафрагми округлені.

Оптична схема об'єктива не змінилася і, володіючи високою телецентричністю, складається з 7 елементів в 5 групах і включає два литі асферичні елементи, один з яких двосторонній.

Об'єктив отримав лінійний двигун автофокусу, який переміщує об'єктив безпосередньо, без необхідності передачі чи інших додаткових механічних частин. Ця система забезпечує точне та безшумне автофокусування, що робить об'єктив оптимальним і для запису відео.

Sigma 30mm f/2.8 DN Art (Sony-E) - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sigma і перед вами з'явиться все Об'єктиви Sigma. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Не варто сумніватися як товари. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими компаніями, наприклад Carl Zeiss. Виникли при покупці Sigma 30mm f/2.8 DN Art (Sony-E) Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари отримаєте Павлограді в потрібні терміни.

Характеристики
Фокусне рас. 30мм
Макс. діафрагма 2.8
хв. діафрагма 22
Пелюсток діафрагми 7 округлені
Оптична схема: 7 елементів у 5 групах 
Мінімальний фокус 30 см
Діаметр фільтра 46mm
Вага 140 гр. Довжина 40,5 мм. Кут огляду 39,6°

Комплектація
Об'єктив
Захисні кришки
Чохол
Бленда