Rime Lite Соты для рефлектора 20° 165 мм

Код товару: С000007845
Фото: Rime Lite Соты для рефлектора 20° 165 мм

Нема в наявності

Ціна: 760 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Стільники Rime Lite виготовлені з алюмінієвого сплаву, мають стільникову структуру, закріплену в круглій оправі для установки на рефлектор. За допомогою цієї насадки можна отримати пучки паралельних променів світла з обмеженням світлового потоку під певним кутом.
 
Стільники Rime Lite застосовуються для створення світлової плями з рівномірним засвіченням центральної частини і плавними, розмитими краями. Часто використовуються в портретній зйомці для більш м'якого і об'ємного освітлення.
 
Стільники не дають відображення у бік об'єктива і дозволяють обходитися без шторок та затінювачів. Застосовуються також для створення контрового світла в умовах фотостудії та для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, стільники дають пучок паралельних променів.
 
Завдяки вузькому світловому потоку, можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.

Rime Lite Соты для рефлектора 20° 165 мм - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Насадка З вигодами? Щоб легко підібрати Насадка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Mircopro. З'явилися під час підбору Rime Lite Соты для рефлектора 20° 165 мм Запитайте наших менеджерів. Доставка проводиться Житомирі своєчасно.

Назва товару Стіл для рефлектора Rime Lite 10° 165 мм
Виробник Rime Lite
Тип стільники