Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T*

Код товару: С000008259
Фото: Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T*

Нема в наявності

Ціна: 25 469 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Carl Zeiss Vario Tessar T*

Об'єктив зі змінною фокусною відстанню 24-70мм та постійним значенням світлосили 4.0 на всьому діапазоні зумування. Оптична конструкція заснована на використанні концепції Tessar Carl Zeiss, що дозволило зробити об'єктив максимально компактним, при збереженні відмінних оптичних характеристик. Цей компактний і досить легкий об'єктив, повною мірою можна вважати універсальним та використовувати для роботи в будь-якому жанрі фотографії та як штатний об'єктив.

Ефективна оптична система складається з 12 елементів, об'єднаних у 10 груп. У прогресивній схемі знайшлося застосування п'яти асферичних елементів та однієї лінзи з наднизьким рівнем дисперсії. Для виключення можливості виникнення відблисків та внутрішніх відображень застосовується фірмове покриття, що просвітлює. Таке рішення дозволило звести до мінімуму хроматичні аберації та геометричні спотворення.

Об'єктив оснащений оптичною системою стабілізації зображення Optical SteadyShot, що уможливлює зйомку в умовах слабкого освітлення з використанням великих фокусних відстаней. Пелюстки діафрагми утворюють отвір формою максимально наближений до кола, дозволяючи отримувати красивий малюнок боці.

Продумана конструкція та міцний корпус захищають об'єктив від проникнення води та пилу, завдяки чому його можна використовувати у жорстких умовах навколишнього середовища. Зручний діапазон фокусних відстаней, компактність та постійне значення світлосили передбачають використання цього об'єктива як штатний.

* Оптимальний для використання з бездзеркальними камерами Sony Alpha 7 та Sony Alpha 7R

Технічні характеристики Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Carl Zeiss Vario Tessar T*:
Фокусна відстань: 24-70мм Максимальне
значення діафрагми: 4
Мінімальне значення діафрагми: 2
E (NEX)
Сумісність: повнокадрові камери
Мінімальна відстань фокусування: 0.4м
Оптична конструкція (групи/елементи): 10/12
Пелюстки діафрагми: 7
Стабілізація зображення: є
Автофокус: є
Діаметр фільтра: 67мм
Розміри (діаметр/довжина): 73 / 95мм
Вага: 426гр Комплектація

Sony FE 24-70mm та задня кришки


Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sony і перед вами будуть Об'єктиви Sony. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Sony FE 24-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T* Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари заберіть в Павлограді своєчасно.

Фокусна відстань
24-70 мм
Зумування
є
Тип
стандартний зум
Максимальне значення діафрагми
4.0
Байонет
Sony E (NEX)
Сумісність
Sony
Стабілізація зображення
є
Фокусування
автоматична