Canon RF 24-105mm F4L IS USM (2963C005)

Код товару: С000008633
Фото: Canon RF 24-105mm F4L IS USM (2963C005)

Нема в наявності

Ціна: 52 299 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Баланс між портативністю та продуктивністю

Цей зум-об'єктив 24-105 мм замінює собою ширококутний, портретний та телеоб'єктив. Стабілізатор зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки забезпечує різкість при слабкому освітленні, а автофокусування з приводом Nano USM дозволить фотографам і відеографам реалізувати додаткові творчі можливості.
 

 

Чудовий об'єктив для...


Портретна фотографія

Об'єктив RF 24-105mm F4L IS USM чудово підходить для створення чітких портретів завдяки стабілізатору зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки. Легко змінюйте фокусну відстань без корекції експозиції завдяки постійній максимальній діафрагмі f/4.



Подорожі

Цей об'єктив стане незамінним супутником у подорожах - надійна конструкція, що відрізняє об'єктиви L-серії, дозволить вам не турбуватися про пил і вологу, а легкий корпус не обтяжить сумки.



Творіть щодня

RF 24-105mm F4L IS USM стане чудовим об'єктивом для блогерів та любителів фотографії. Кільце управління на об'єктиві дозволить інтуїтивно керувати настройками камери.

Максимально універсальний та функціональний об'єктив

Об'єктив RF 24-105mm F4L IS USM відкриває широкі творчі можливості та забезпечує неймовірні результати. Діапазон фокусних відстаней 24-105 мм дозволяє створювати як портрети, так і пейзажі, досягаючи відмінних кадрів без зміни об'єктива. Максимальна діафрагма f/4 доступна по всьому діапазону масштабування.


 

Чудові робочі показники
 
Асферичні та ультранизкодисперсійні (UD) оптичні елементи забезпечують чудову різкість, яка зберігається навіть при зйомці з рук в умовах слабкого освітлення завдяки 5-ступінчастому стабілізатору зображення. Асферичні елементи об'єктива компенсують спотворення та сферичні аберації, а також забезпечують компактний дизайн.
 
 
 
 
Завжди чіткі знімки
 
Точне та безшумне автофокусування за допомогою приводу Nano USM. Фотографи оцінять швидкість, з якою досягається максимальна різкість, а відеографам сподобається плавний перехід фокусу, який забезпечує ця сучасна технологія.
 
 
 
Будь-коли в будь-якому місці
 
Як об'єктив L-серії, RF 24-105mm F4L IS USM відрізняється надійною та стійкою до погодних впливів конструкцією, яка дозволяє впевнено вести зйомку в будь-яких умовах. Флюоринове покриття на передньому та задньому елементах об'єктива полегшує їх очищення. Цей об'єктив є по-справжньому практичним рішенням для мандрівок.

Canon RF 24-105mm F4L IS USM (2963C005) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і перед вами будуть усі Об'єктиви Canon. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не сумніватися як товар. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені лідируючими компаніями, наприклад Sigma. Якщо виникли при купівлі Canon RF 24-105mm F4L IS USM (2963C005) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Луцьку максимально швидко.

Модель
RF 24-105 мм f/4L IS USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
24-105
Кути огляду
84 ° - 23 °
Габарити
83,5х107,3
Конструкція
18 елементів у 14 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,45
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/4.0
Вага
0,7
Стабілізація зображення
Є