Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM

Код товару: С000009809
Фото: Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM

У наявності

Ціна: 91 540 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Об'єктиви Canon – виняткова якість знімків

 Токійська компанія Canon, створена у тридцяті роки минулого століття, досі займає лідируючі позиції на ринку фото та відеотехніки. Під брендом цієї компанії випускається продукція як для звичайних користувачів, так і професіоналів. Найпростіший фотоапарат Кенон, призначений для аматорської зйомки, має високу якість зображення. У стабільній роботі пристроїв від компанії сумніватися ніхто не буде. До питання якості керівництво фірми підходить з усією відповідальністю, всі етапи виробництва ретельно контролюються. Між дорогими фотоапаратами та моделями для любителів різниця не суттєва, всі вони виконані з екологічно чистих високоякісних матеріалів, ергономіка та меню цілком влаштують будь-якого фотографа. Якщо на фотоапарат Кенон середнього цінового діапазону встановити професійний об'єктив,

Об'єктив Canon RF 70-200mm F2.8/L IS USM

 Незамінним помічником для професійного фотографа чи навіть любителя без належного досвіду завжди залишиться добрий об'єктив. Цей девайс дозволяє робити знімки більш виразними та чіткими в будь-яких умовах. Користувачі, які займаються документальною чи художньою зйомкою, переважно використовують об'єктиви RF або EF, відзначають при цьому високу якість та перенесення кольорів під час роботи. Підібравши якісний телеоб'єктив, ви не тільки отримаєте чудовий результат під час вирішення завдань будь-якої складності, але й підвищите свої професійні навички. Ідеальним рішенням буде покупка моделі Кенон RF 70200 мм F 2.8/L IS USM. Цей об'єктив серії 2 8L має унікальну досить герметичну конструкцію корпусу, що має флюоритове покриття для захисту від вологи, пилу та інших зовнішніх факторів.

  • наявність стабілізатора зображення;
  • кріплення об'єктиву Canon RF;
  • фокусна відстань від 70 до 200 мм;
  • габарити об'єктива 89,9 х 146 мм;
  • максимальна діафрагма f/2 – 2,8;
  • крок різьблення та діаметр для фільтра 77 мм.;
  • число пелюсток діафрагми – 9.

 Об'єктив нового покоління об'єктив Canon (Кенон) 70 200 f 2.8l IS USM (3792C005) гарантує яскраві знімки з приголомшливою деталізацією. З його допомогою ви зможете реалізувати свої найсміливіші творчі ідеї. Надійний і суперкомпактний, він допоможе сфотографувати найяскравіші моменти під час захоплюючих круїзів, сафарі, буде незамінним помічником при зйомці захоплюючих пейзажів, спортивних змагань та радісних переможних моментів.

Бездоганні фотографії Canon 70 200mm f 2.8

 Завдяки об'єктиву Canon (Кенон) з діафрагмою F2.8 та діапазоном фокусування 70 200 mm робити професійні знімки можна без зайвих зусиль. З цими характеристиками ви зможете відобразити більше яскравих кольорів, відтінків, додати своїм фотографіям гостроти та контрастності, а також розкрити безліч нових деталей. Стабілізатор зображень із п'ятиступінчастим ефектом витримки дає можливість фотографувати з рук. Використовуючи вбудований стабілізатор, знімайте з незвичайних ракурсів, у будь-яких положеннях, не упускаючи найменших деталей і насолоджуйтесь неймовірно якісними фото. Досить потужний, об'єктив Canon 70 200 f 2.8 дозволяє фотографувати та знімати відео практично безшумно. Герметична конструкція надійно захищає пристрій від дії зовнішніх факторів.

 

Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Canon і перед вами з'явиться все Об'єктиви Canon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів сумнівів бути не може Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Laowa. Якщо з'явилися при виборі Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM Питання можна задати нашим фахівцям. Доставка проводиться Чернігові у мінімальні терміни.

Модель
RF 70-200 мм f/2.8 L IS USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
70-200
Кути огляду
19 ° 30 '-7 °, 29 ° -10 °, 34 ° -12 °
Габарити
89,9х146
Конструкція
17 елементів у 13 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,7
Мінімальна діафрагма
f/32
Максимальна діафрагма
f/2.8
Кількість пелюсток діафрагми
9
Стабілізація зображення
Є
Вага
1,07
Комплект поставки
Бленда, Кільце для кріплення до штатива, Кришка об'єктиву, М'який чохол