Canon RF 35mm F1.8 Macro IS STM (2973C005)

Код товару: С000008631
Фото: Canon RF 35mm F1.8 Macro IS STM  (2973C005)

У наявності

Ціна: 22 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Ширококутний об'єктив із природною перспективою

Універсальний якісний об'єктив 35 мм, який ідеально підійде для макрозйомки, а також стріт-фотографії та зйомки під час подорожей.
 
Відмінний об'єктив для...


Подорожі

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM – це відмінний ширококутний об'єктив для портретної та вуличної зйомки, який забезпечує високу деталізацію та різкість навіть при довгій витримці. Максимальна діафрагма f/1.8 дозволяє знімати без спалахів та інших додаткових джерел світла навіть за умов слабкого освітлення.



Зйомка крупним планом

Об'єктив RF 35mm F1.8 MACRO IS STM забезпечує збільшення в макрорежимі до 1:2, що робить його по-справжньому універсальним. Це дозволяє легко створювати зображення з максимальним рівнем деталізації об'єктів та текстур.



Пейзажна фотографія

Якість зображення, що отримується з цим об'єктивом, робить його ідеальним вибором для зйомки пейзажів або створення друкованих версій великого формату для виставок. Він забезпечує високий рівень деталізації та різкості по всьому кадру.


 

Продуманий дизайн, який відкриває нові творчі можливості
 
RF 35mm F1.8 MACRO IS STM – це портативний, легкий та простий у використанні об'єктив. Регулюйте налаштування за допомогою кільця керування на об'єктиві, а також переглядайте відомості, наприклад відстань фокусування, у видошукачі під час зйомки.
 
 
 
 
Ідеально підходить для зйомки відео
 
Система комбінованої стабілізації зображення (Combination IS) використовує як оптичний стабілізатор зображення об'єктива, і систему електронної стабілізації камери по 5 осям для створення максимально плавних відеоматеріалів навіть під час ходьби оператора. Безшумне та швидке автофокусування STM гарантує плавні переходи фокусу.
 
 
 
 
Вражаючі результати в умовах слабкого освітлення
 
Широка діафрагма F1.8 доповнюється технологією стабілізації зображення Dual Sensing IS, яка дозволяє фотографам знімати без розмиття через струс камери завдяки 5 ступеням стабілізації зображення.
 
 
 
Новий стандарт якості зображення
 
В об'єктиві RF 35mm F1.8 MACRO IS STM використовується покращена оптична конструкція та покриття Super Spectra. Кріплення об'єктива RF забезпечує мінімальну відстань між датчиком зображення та об'єктивом, що дозволяє створювати чіткі та різкі знімки.
 
 
 
 
 
 
 

Canon RF 35mm F1.8 Macro IS STM (2973C005) - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Виберіть із каталогу Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, випускають відомі виробники, наприклад Voigtlander. Якщо з'явилися при купівлі Canon RF 35mm F1.8 Macro IS STM (2973C005) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення отримаєте Чернігові в потрібні терміни.

Модель
RF 35 мм f/1.8 IS Macro
Діаметр фільтра, мм
52
Розмір матриці
Повний кадр
Фокусна відстань
35
Кути огляду
 
63°
 
 
Габарити
74,4х62,8
Конструкція
11 елементів у 9 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,17
Мінімальна діафрагма
f/22
Кількість пелюсток діафрагми
9
Максимальна діафрагма
f/1.8
 
Вага
0,305

 

Повний кадр

 

Повний кадр