Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art (Sony E)

Код товару: С000008685
Фото: Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art (Sony E)

У наявності

Ціна: 53 967 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Представляємо «боке-майстер» для повноформатних камер, що має неймовірну роздільну здатність – світлосильний об'єктив F1.4 з найбільшою фокусною відстанню в серії Art.
 
- Оптична схема забезпечує неперевершену якість зображення, властиву F1.4
 
- Виняткова периферійна освітленість
 
- Характеристики, що відповідають вимогам професіоналів
 
- Зручний в експлуатації
 
- Сумісність з функцією корекції спотворень Canon Lens Aberration Correction
 
- Оптична схема забезпечує неперевершену якість зображення, властиву F4
 
Лідер у лінійці світлосильних F1.4 об'єктивів
 
З моменту появи у 2012 році першого об'єктиву у лінійці SIGMA GlobalVision 35mmF1.4 DGHSM | Art корпорація SIGMA постійно розширювала асортименти світлосильних фіксів F1.4. Новий 105mmF1.4 DGHSM |Art є вже дев'ятим у цьому сімействі, що включає шість об'єктивів для повноформатних камер і три для APS-C камер.
Всі ці об'єктиви мають мінімальні оптичні спотворення, неймовірну роздільну здатність і приголомшливий контраст. Маючи найбільшу фокусну відстань у лінійці F1.4 Art, новий об'єктив поєднує чудову роздільну здатність і красиву промальовування заднього плану. Він спеціально сконструйований таким чином, щоб зображення зон у фокусі та поза ним були найбільш привабливими для людського ока. Тому об'єктив можна сміливо назвати «боке-майстер».
SIGMA 105mmF1.4 DGHSM |Art може по праву вважатися флагманом лінійки об'єктивівF1.4 Art, пропонуючи безкомпромісну якість зображення та відмінні технічні характеристики.
 
Головні особливості
 
Оптична схема забезпечує неперевершену якість зображення, властиву F4
 
Оптична схема об'єктива незвичайно складна і включає 17 елементів в 12 групах, таким чином забезпечуючи відмінний результат на відкритій діафрагмі F1.4. Три елементи з флюоритоподібного скла FLD, два елементи із спеціального низькодисперсного скла SLD та один асферичний елемент ефективно мінімізують поздовжні хроматичні спотворення, забезпечуючи екстремально високу роздільну здатність, а також достатню освітленість периферійних зон. Зображення у фокусі відрізняється граничною різкістю, а задній план має гарне промальовування, що відрізняється природною передачею кольору, що робить об'єктив відмінним вибором для портретної фотографії. Він також буде чудовий для зйомки нічного піднебіння, т.к. має мінімальну саггітальну кому.
 
Виняткова периферійна освітленість
 
Якість зображення, що формується системою камера-об'єктив, критично залежить кількості світла, що проходить через об'єктив. Найефективнішим способом покращити цей параметр є збільшення діаметра передньої лінзи об'єктив, діаметр якої у SIGMA 105mm F1.4 DG HSM | Art дорівнює 105мм. Тому цей новий об'єктив пропускає набагато більше світла, ніж інші аналоги, забезпечуючи унікальний рівень периферійної освітленості.

Художнє боці, мінімальне віньєтування роблять об'єктив ідеальним для портретної фотографії.

Характеристики, що відповідають вимогам професіоналів

 
Як і об'єктиви лінійки SIGMA Sports, 105mm F1.4 DG HSM Art має високоефективний пил і вологозахист байонету*, кільця фокусування, місця кріплення бленди та інших зон корпусу, що робить об'єктив «всепогодним». Спеціальне покриття передньої лінзи має водо- та жировідштовхувальні властивості, полегшуючи чищення. Швидкий та точний автофокус дозволяє фотографу миттєво реагувати та змінювати об'єкт зйомки.
*Об'єктив з байонетом SIGMASA не має пилу та вологозахисту, т.к. вона вже є на камерах SIGMA.
 
Зручний в експлуатації
 
Бленда зроблена з інноваційного матеріалу CFRP (посилений пластик з вуглецевого волокна), який значно легший і міцніший за традиційний АБС-пластик.
Штативна лапка дозволяє надійно та швидко встановити об'єктив на штатив із майданчиком та затискачами стандарту Arca-Swiss, а захисна кришка легко знімається навіть під час зйомки з рук.
 
Сумісний із повноформатними камерами Sony E
 
Версія об'єктива з байонетом SonyE сумісна з бездзеркальними камерами Sony має такі ж оптичні характеристики, як і для інших байонетів. Для встановлення на камеру не потрібний адаптер МС-11; об'єктив також сумісний із функціями камери стабілізації зображення та корекції спотворень. Важливо, що об'єктив працює в режимі безперервної зйомки AF-С, який недоступний при використанні адаптера МС-11.
Примітка: об'єктив сконструйовано, виробляється та продається відповідно до специфікацій байонету SonyE за ліцензією SonyCorporation.
 
Сумісність із функцією корекції спотворень Canon Lens Aberration Correction
 
Версія об'єктива з байонетом Canonсумісна з функцією корекції спотворень Canon Lens Aberration Correction*.
*Ця функція камер Canon дозволяє коригувати периферійну освітленість, хроматичні аберації, дисторсію та ін., підвищуючи якість зображення.
*Ця функція доступна не на всіх камерах Canon.
 
Інші особливості
 
Латунний байонет
 
Об'єктив оснащений міцним і виготовленим байонетом з латуні. Поверхня байонета зміцнена спеціальним чином для збільшення твердості та зносостійкості.
 
Ручне доведення фокусування в режимі автофокусування
 
Ручне доведення автофокусу можливе навіть у режимі безперервної зйомки.
Чутливість доведення можна відрегулювати за допомогою USB-док станції.
 
Сумісність з USB-док станцією
 
USB-док станція дозволяє самостійно кастомізувати об'єктив під потреби фотографа, налаштувати автофокус, а також оновити прошивку.
 
Сумісність із автофокусним адаптером Sigma MC-11
 
Адаптер МС-11 дозволяє встановити об'єктиви з байонетом CANONEF або SIGMASA на камери із байонетом SONY E.
 
Можливість зміни байонету
 
Власник об'єктива тепер може не витрачатися на покупку нового об'єктива при зміні виробника камери. SIGMA здійснює зміну байонету на своїй фабриці в Японії на замовлення споживачів. За подробицями звертайтесь до дистриб'ютора.
 
Контроль якості на новітньому устаткуванні А1
 
Всі об'єктиви SIGMA 105mm F1.4 DG HSM | Art проходять виміри та контроль MTF (частотно-контрастна характеристика) на новітньому устаткуванні А1 на основі 46МП сенсора зображення Foveon. Тепер контролю якості підлягають передусім недоступні високочастотні деталі зображення.
 
Зроблено в Японії
 
Практично всі деталі – від заготовок оптичних елементів до найдрібніших деталей – виготовлено в Японії за допомогою інтегрованої виробничої системи. Ми сподіваємося, що результат нашої праці, втілений у продукції SIGMA, несе частинку нашої батьківщини. Ми пишаємося автентичною якістю продукції SIGMA, що є результатом ефективного поєднання знання, досвіду та передових
 
 
 
 

Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art (Sony E) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб легко підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sigma і перед вами будуть усі Об'єктиви Sigma. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені світовими виробниками, наприклад Sigma. Виникли при виборі Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art (Sony E) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення отримаєте Івано-Франківську без затримок.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame), для кроп-сенсора
Тип об'єктиву
макрооб'єктив
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
105 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
1.4 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
1 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
є
Число елементів/груп елементів
17/12
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
105 мм
Діаметр
115.9 мм
Довжина
131.5 мм
Вага
1640 г