Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art (Sony E)

Код товару: С000008678
Фото: Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art (Sony E)

У наявності

Ціна: 50 676 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

 

 

 

 

 

 

Сьомий об'єктив для повного (35мм) кадру в лінійці фіксів Art
 
Першим об'єктивом лінійки Art став у 2012 році SIGMA 35mm F1.4 DG HSM. З того часу компанія SIGMA постійно розширює цю лінійку і сьогодні додає найновіший SIGMA 12-24mmF4 DG HSM | Art. Тепер лінійка Art ще переконливіше встановлює нові стандарти високоякісної оптики для повноформатних фотокамер ультрависокої роздільної здатності.
 
Надширококутний світлосильний об'єктив створює нові творчі можливості для фотографів
 
Об'єктив з великою передньою лінзою завжди буде гарним супутником під час зйомки зірок та нічного неба, морського узбережжя та інших сцен, що демонструють перспективу. Такий об'єктив дозволяє зняти рух зірок, підбираючи витримку та не покладаючись на чутливість ISO. Повнокадровий світлосильний надширококутний об'єктив SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art – довгоочікувана новинка. Хоча є зум-об'єктиви з меншою фокусною відстанню, вражаюча світлосила F1.8 на 14 мм сама по собі є значною перевагою. Дозволяючи робити фотокадри з меншою витримкою, цей об'єктив відкриває нові можливості для фотографів на широкому куті.
 
Нові візуальні ефекти
 
Поєднуючи широкий кут зйомки та значну глибину різкості SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art дозволяє знімати об'єкт крупним планом на нескінченно об'ємному тлі, поза людським візуальним досвідом. Об'єктив може створювати дивовижні та експресивні кадри, які досі неможливо було створити.
 
Мінімальні хроматичні аберації
 
Три оптичні елементи з FLD-скла (“F” Low Dispersion) та чотири елементи із низькодисперсного SLD-скла мінімізують поперечні хроматичні аберації, зазвичай помітні на ширококутних об'єктивах. В результаті забезпечується висока якість зображення по всьому полю кадру від центру до країв.
 
Асферична лінза великого діаметру
 
Як і об'єктив SIGMA 12-24mm F4 DG HSM | Art передня асферична лінза виконана за новітньою технологією високоточного лиття під тиском, що дозволяє досягти діаметра 80 мм. Це дозволяє досягти чудових оптичних характеристик, недоступних раніше. Об'єктив виділяється своїм неповторним та ефектним розмиттям заднього фону, що дозволяє яскраво підкреслити об'єкт зйомки.
 
Швидке автоматичне фокусування
 
Великий ультразвуковий двигун HSM (Hyper-Sonic Motor)миттєво переміщує групу лінз у процесі фокусування, забезпечуючи стабільний результат навіть при довгих витримках.
Алгоритм системи AF оновлено, щоб збільшити швидкість фокусування. Крім того, можна оптимізувати роботу автофокусування для різних діапазонів відстаней до об'єкта зйомки.
 
Інші особливості
 
- Швидкий автофокус із ручним доведенням
 
- Конструкція об'єктива зменшує відблиски та засвічення
 
- Латунний байонет
 
- Волого- та пилозахист байонета запобігає попаданню в об'єктив та камеру вологи та пилу (за винятком об'єктивів для камер SIGMA)
 
- Об'єктив для камер NIKON має діафрагму з електромагнітним механізмом
 
- Закруглена діафрагма
 
- Контроль якості на новітньому устаткуванні А1
 
- Зроблено в Японії
 
- Сумісність з автофокусним адаптером Sigma MC-11
 
- Налаштування та кастомізація об'єктива за допомогою USB-док станції
 
- Можливість зміни байонету
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art (Sony E) - в каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Sigma і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Не варто сумніватися як товари. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими фірмами, наприклад Fujifilm. Виникли при покупці Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art (Sony E) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Доставка проводиться Броварах в швидкі терміни.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
ширококутний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
14 мм
Діафрагма
1.8 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.27 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
16/11
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
-
Діаметр
95.4 мм
Довжина
126 мм
Вага
1170 г