Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000009036
Фото: Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E)

У наявності

Ціна: 15 005 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Об'єктив SIGMA 45мм F2.8 DG DN | Contemporary має особливий ефект розмиття заднього плану (боке).
 
Особое внимание уделено не только боке на переднем и заднем плане изображения, но мягкому с перепадом размытию вблизи зоны фокуса. Объектив смягчает периферийное размытие, подавляя эффект сдовенных линий и придаёт объемность и особую выразительность объекту съёмки.  Минимальная дистанция фокусировки составляет всего 24см, что позволяет получать удовольствие от серии моментальных снимков или, например, установить камеру с объективом на столе. Можно сказать, что на открытой диафрагме снимки имеют “классический вид», а если прикрыть на один стоп, то рисунок приобретает современную резкость и выразительность, что ещё раз подчёркивает универсальность объектива для разных сцен.
 
Точный и быстрый автофокус благодаря шаговому мотору привода
 
Кроковий мотор системи автофокусу забезпечує плавне, тихе та точне фокусування. Також об'єктивом підтримуються режими фокусування по очах чи особі. Кільце фокусування в ручному режимі обертається комфортно. Міцний корпус та зручність управління
Т.к. Спочатку об'єктив призначений для повсякденного використання, то особлива увага приділена міцності корпусу та зручності керування. Міцний байонет витримує багаторазові цикли зняття/установки, корпус виготовлений в основному з металу. Ергономічне кільце діафрагми гарантує комфортне керування у будь-якій ситуації.
 
Інші особливості
 
- Пил і вологозахист корпусу
 
- Ручне доведення автофокусу
 
- Можливість зміни байонету
 
- Контроль якості на новітньому устаткуванні А1
 
- округлена діафрагма 7-ми пелюсткова діафрагма
 
- Прецизійний латунний байонет
 
- Зроблено в Японії

Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E) - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Об'єктив З вигодами для себе? Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sigma і Вам будуть показані всі Об'єктиви Sigma. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Carl Zeiss. З'явилися під час замовлення Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототехніку отримаєте Кам'янець-Подільському без затримок.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Стабілізація зображення
ні
Фокусна відстань (мм)
45 мм
Діафрагма
f/2.8
мін. діафрагма
f/22
мін. дистанція фокусування
0.24 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
8/7
Число пелюсток діафрагми
7
Діаметр різьблення для світлофільтру
55 мм
Діаметр
64 мм
Довжина
46.2 мм
Вага
215 г
Колір
чорний