Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM A (for Canon)

Код товару: С000009212
Фото: Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM A (for Canon)

У наявності

Ціна: 30 563 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Останнім часом цифрові дзеркальні камери стрімко розвиваються, тому все більше фотографів знаходяться в пошуку об'єктива, який дозволить повністю розкрити потенціал сенсорів з високою роздільною здатністю. У багатьох випадках фотографам потрібний зум-об'єктив, який зручніший, ніж набір об'єктивів з постійною фокусною відстанню, але в той же час вони не хочуть втрачати як зображення. Як рішення подібної дилеми корпорація Сигма з гордістю представляє свій новітній стандартний зум SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSM| Art. Цей об'єктив призначений для камер з повноформатними сенсорами, має постійну світлосилу і має стабільно високу якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней. Більше того, об'єктив має роздільну здатність, яка перевищує роздільну здатність існуючих на ринку камер і може ефективно використовуватися з камерами нового покоління.
 
Корпорація Сигма випускає об'єктиви, організовані у три лінійки: Contemporary, Art та Sports. Об'єктиви лінійки Art відрізняються особливо опрацьованою оптичною конструкцією та орієнтовані на отримання виразних, високохудожніх фото. Ці об'єктиви є чудовими помічниками для творчості фотохудожників, допомагаючи реалізувати задуми в експресивний, драматичний результат, що привертає загальну увагу. Об'єктиви лінійки Art можна використовувати для всіх видів фотографування: студійної, макро, архітектурної, пейзажної.
 
Зум-об'єктиви зі змінною фокусною відстанню дуже зручні, адже їх не доводиться постійно знімати/встановлювати на камеру, щоб змінити фокусну відстань. SIGMA AF 24-105 мм F/4.0 DG OS HSM Art пропонує найпопулярніший діапазон фокусних відстаней від широкого кута до середнього телефото для камер з повноформатними сенсорами. Крім цього, об'єктив має постійну світлосилу F4, оптичний стабілізатор зображення та ультразвуковий мотор фокусування, що значно підвищує зручність та універсальність застосування. Об'єктив чудово підходить для портретної, пейзажної фотозйомки, а також для традиційної фотографії.
 
SIGMA AF 24-105 мм F/4.0 DG OS HSM Art втілює концепцію лінійки Art та відповідає найвищим стандартам якості зображення. Зазвичай об'єктиви з подібною фокусною відстанню мають тенденцію демонструвати астигматичні та колірні аберації та спотворення по полю кадру. З метою мінімізувати подібні спотворення в об'єктиві застосовуються останні технологічні інновації – лінзи із флюоритоподібного скла FLD, лінзи та наднизкодисперсного скла SLD, литі асферичні скляні елементи, у тому числі із двосторонньою асферикою. Крім цього, ефективно пригнічуються хроматичні аберації в режимі телефото і досягається найвища якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней. Об'єктив успішно долає низьку периферійну яскравість, яка дуже проста для інших об'єктивів з подібною специфікацією. Унікальне багатошарове просвітлення лінз мінімізує засвічення та внутрішні перевідображення, роблячи зображення приголомшливо контрастним та різким навіть у складних умовах освітлення.
 
Об'єктив має вбудований високоефективний оптичний стабілізатор зображення, що дозволяє мінімізувати тремтіння камери навіть у режимі макрофотографії, в якому легко знайти ефект «змащування».
 
Об'єктив має внутрішню систему фокусування, передня лінза не обертається, що дозволяє повноцінно використовувати поляризаційні фільтри.
 
Ультразвуковий мотор фокусування HSM забезпечує швидке і безшумне фокусування. Плавність фокусування досягнуто застосуванням покращеного алгоритму роботи системи автофокусування.
 
Заокруглена 9-ти пелюсткова діафрагма c створює приємне розмиття заднього фону (боке).
 
Кріплення бленди має гумове ущільнення. Для більшої зручності перероблено кришку об'єктива та перемикач режимів фокусування AF/MF. В цілях досягнення найвищої точності виготовлення всі металеві деталі, а також новий термостабільний компаунд TSC виготовляються безпосередньо на фабриці корпорації Сигма. Останні три цифри гравіювання кільця зуму означають рік початку виробництва цієї моделі об'єктива.
 
Латунний байонет з високою точністю виготовлення збільшує механічну надійність об'єктива та його ресурс. Поверхня байонета піддана спеціальному зміцненню підвищення довговічності.
 
Всі об'єктиви SIGMA AF 24-105 мм F/4.0 DG OS HSM Art проходять вимірювання та контроль MTF (частотно-контрастна характеристика) на новітньому устаткуванні А1 на основі 46МП сенсора зображення Foveon. Тепер контролю якості підлягають передусім недоступні високочастотні деталі зображення.
 
Практично всі деталі – від заготовок оптичних елементів до найдрібніших деталей – виготовлено в Японії за допомогою інтегрованої виробничої системи. Ми сподіваємося, що результат нашої праці, втілений у продукції SIGMA, несе частинку нашої батьківщини. Ми пишаємося автентичною якістю продукції SIGMA, що є результатом ефективного поєднання знання, досвіду та передових технологій.
 
За бажання власник об'єктива SIGMA має можливість змінити байонет при зміні виробника камери. Зміна байонетів складає фабриці корпорації Сигма Японії. Для отримання сервісу необхідно звернутися до офіційного дистриб'ютора.
 
 
 

Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM A (for Canon) - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив вигідно? Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma і перед вами з'явиться все Об'єктиви Sigma. Як бачите, все досить просто. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари з каталогу створені відомими брендами, наприклад Viltrox. З'явилися під час підбору Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM A (for Canon) Запитайте нашого менеджера. Надсилання проводиться в Львові максимально швидко.

 

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
змінне (zoom)
Фокусна відстань 
24-105 мм
Стабілізація зображення
є
Діафрагма
4.0 f
мін. діафрагма
22 f
мін. дистанція фокусування
0.45 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
19/14
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
82 мм
Діаметр
88.6 мм
Довжина
109.4 мм
Вага
885 г