Tamron AF 70-180 F/2.8 Di III VXD для Sony Fullframe (Model A056)

Код товару: С000009686
Фото: Tamron AF 70-180 F/2.8 Di III VXD для Sony Fullframe (Model A056)

Нема в наявності

Ціна: 40 786 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Швидкодіючий телеоб'єктив із високою світлосилою F/2.8
 
Для повнокадрових бездзеркальних камер Sony; легка вага та швидкісний автофокус роблять цей телеоб'єктив найкращим у своєму класі
 
Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VXD (Модель A056) – це світлосильний телезум-об'єктив для повнокадрових бездзеркальних камер з байонетом Sony E. Його відмінні риси - чудова якість зображення навіть при максимальному значенні діафрагми F/2.8 на всьому діапазоні фокусних а також найлегший і компактніший у світі корпус з діаметром фільтра 67 мм, максимальним діаметром 81 мм, довжиною 149 мм (на фокусній відстані 70mm) та вагою 810 грам. Завдяки великій кількості спеціалізованих елементів об'єктив 70-180mm F/2.8 забезпечує чудові оптичні характеристики, а дуже коротка мінімальна дистанція фокусування MOD (Minimum Object Distance), що становить 0,85 м, розширює можливості творчого самовираження. З метою удосконалення приводу автофокусу AF компанія Tamron розробила новий лінійний двигун VXD з екстремально високим крутним моментом (Voice-coil eXtreme-torque Drive), що ефективно і безшумно управляє механізмом фокусування, забезпечуючи найвищий рівень швидкості і точності автофокусування за всю історію. Для досягнення відмінних результатів зйомки на всіх дистанціях фокусування в об'єктиві використовується плаваюча система лінз. Електронний контролер приводу одночасно управляє двома блоками двигуна VXD, а плаваюча система лінз сприяє створенню різких і деталізованих зображень як ближніх, так і далеких об'єктів зйомки. забезпечуючи найвищий рівень швидкості та точності автофокусування за всю історію створення об'єктивів Tamron. Для досягнення відмінних результатів зйомки на всіх дистанціях фокусування в об'єктиві використовується плаваюча система лінз. Електронний контролер приводу одночасно управляє двома блоками двигуна VXD, а плаваюча система лінз сприяє створенню різких і деталізованих зображень як ближніх, так і далеких об'єктів зйомки. забезпечуючи найвищий рівень швидкості та точності автофокусування за всю історію створення об'єктивів Tamron. Для досягнення відмінних результатів зйомки на всіх дистанціях фокусування в об'єктиві використовується плаваюча система лінз. Електронний контролер приводу одночасно управляє двома блоками двигуна VXD, а плаваюча система лінз сприяє створенню різких і деталізованих зображень як ближніх, так і далеких об'єктів зйомки.
Вологостійка конструкція та фтористе покриття передньої лінзи спрощують зйомку просто неба. Об'єктив повністю сумісний із програмними функціями бездзеркальних камер Sony, включаючи швидке гібридне автофокусування (Fast Hybrid AF). Чудовий телеоб'єктив 70-180mm F/2.8 - третій представник модельного ряду швидкісних світлосильних зум-об'єктивів Tamron F/2.8 для повнокадрових бездзеркальних камер з байонетом Sony E.
 
Компактний та легкий корпус спрощує роботу з телеоб'єктивом
 
 
Компанія Tamron розробила компактний і легкий об'єктив, що ідеально підходить для повнокадрових бездзеркальних камер. Щоб досягти такого невеликого розміру за збереження високої якості зображення та світлосили F/2.8, максимальна фокусна відстань на довгому кінці була обмежена 180 міліметрами (180mm), а також впроваджено інноваційний механізм зумування. Для компенсації мікрорухів під час зйомки з рук використовується внутрішньокамерна функція стабілізації зображення. В результаті створений дуже компактний телеоб'єктив, який простий в керуванні та зручний для будь-яких видів зйомки. Діаметр фільтра у нього дорівнює 67 мм, як і в інших об'єктивів Tamron даної серії для повнокадрових бездзеркальних камер, що значно спрощує роботу з фільтрами та усуває необхідність пошуку передніх кришок різного діаметра при зміні об'єктивів.
 
 
Найвищий рівень швидкості та точності автофокусу за всю 70-річну історію створення об'єктивів Tamron
 
Компанія Tamron спеціально для телезуму 70-180mm F/2.8 розробила перший у світі привід механізму автофокусування на базі лінійного двигуна з екстремально високим крутним моментом VXD (Voice-coil eXtreme-Drive Drive). Працюючи швидше, ніж будь-коли, привод також підтримує точність позиціонування до 0,005 мм, що становить менше однієї десятої ширини людського волосся! Це забезпечує безпрецедентно швидке та точне автофокусування. В об'єктиві використовується плаваюча система лінз, об'єднана з двома високошвидкісними високоточними робочими блоками VXD двигуна з удосконаленим електронним управлінням. Інноваційна конструкція дозволяє створювати чіткі та красиві зображення будь-яких об'єктів на ближніх та далеких дистанціях фокусування, і водночас зменшує розмір та вагу об'єктива. Значно покращено роботу автофокусу, необхідного для зйомок спортивних змагань і гонок - двох стандартних напрямків застосування телеоб'єктивів. Це гарантує, що драматичні, насичені діями моменти ніколи не будуть втрачені, чи то під час фото- чи відеозйомки. Крім того, новий зум-об'єктив забезпечує достатню безшумність (особливо порівняно із звичайною системою приводу), оскільки лінійний двигун сконструйований так, щоб зменшувати вібрації, що виникають під час роботи приводу. Тому він ідеальний для зйомок в умовах, що потребують низького рівня шуму новий зум-об'єктив забезпечує достатню безшумність (особливо порівняно із звичайною системою приводу), оскільки лінійний двигун сконструйований так, щоб зменшувати вібрації, що виникають під час роботи приводу. Тому він ідеальний для зйомок в умовах, що потребують низького рівня шуму новий зум-об'єктив забезпечує достатню безшумність (особливо порівняно із звичайною системою приводу), оскільки лінійний двигун сконструйований так, щоб зменшувати вібрації, що виникають під час роботи приводу. Тому він ідеальний для зйомок в умовах, що потребують низького рівня шуму
 
Чудова якість зображення, що передає атмосферу моменту
 
 
При розробці телеоб'єктиву 70-180mm F/2.8 компанія Tamron прагнула знайти баланс між компактним розміром та легкою вагою, не жертвуючи при цьому високою якістю зображення. Його оптична конструкція складається з 19 елементів у 14 групах. Чимала кількість спеціалізованих елементів, включаючи лінзи з наднизькою дисперсією XLD (eXtra Low Dispersion), низькою дисперсією LD (Low Dispersion), скляні асферичні лінзи GM (Glass Molded Aspherical) і гібридні асферичні елементи, в комплексі забезпечують виключно високу роздільну здатність. Все поле кадру - від центру до краю зображення. Антивідблиск покриття другого покоління BBAR-G2 (Broad-Band Anti-Reflection Generation 2) використовується для ефективного придушення ореолів і відблисків, а також для точної, повністю контрастної передачі найдрібніших деталей навіть у умовах контрового світла. Новий об'єктив гарантує видатну різкість та деталізацію без компромісів на всьому діапазоні фокусних відстаней, зберігаючи настрій та атмосферу будь-якої сцени.
 
 
Дуже коротка мінімальна дистанція фокусування MOD (Minimum Object Distance) – 0.85 м.
 
 
Зум-об'єктив 70-180mm F/2.8 має мінімальну дистанцію фокусування MOD всього 0,85 м на всьому діапазоні фокусних відстаней, що є дивовижним досягненням телеоб'єктиву з широкою діафрагмою. На такій короткій дистанції (при фокусній відстані 180mm) коефіцієнт збільшення становить 1:4,6, дозволяючи вражаючу телефотозйомку крупним планом. Крім того, плаваюча система лінз, керована лінійним двигуном VXD з двома робочими блоками, підтримує високу якість зображення, одночасно ефективно контролюючи аберації, тому Tamron 70-180mm F/2.8 забезпечує чудові знімки крупним планом. Користувачі зможуть отримати унікальні за композицією та якістю фотографії, можливі тільки з цим об'єктивом.
 
Нові можливості - зйомка крупним планом на дистанції фокусування 0,27 м
 
 
Унікальною здатністю Tamron 70-180mm F/2.8 є зйомка з надблизької відстані 0,27 м на фокусній відстані 70mm у режимі ручного фокусування (MF). Хоча цей режим ускладнює фокусування по периферії кадру, він дозволяє зазирнути в абсолютно новий світ, який можна відтворити тільки цим об'єктивом. Відкрийте для себе раніше невідомий і дивовижний досвід зйомки.
 
 
 

Tamron AF 70-180 F/2.8 Di III VXD для Sony Fullframe (Model A056) - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Tamron і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Tamron. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Tamron. З'явилися при покупці Tamron AF 70-180 F/2.8 Di III VXD для Sony Fullframe (Model A056) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Житомирі якомога швидше.

 
Модель
A056
Фокусна відстань
70-180mm
Максимальна дифрагма
F/2.8
Кут огляду
(діагональний)
34°21'-13°42' (для повнокадрових бездзеркальних камер)
Оптична конструкція
19 елементів у 14 групах
Мінімальна дистанція фокусування
AF: 0.85m /33.5 in (Full zoom range)
(MF: 0.27m /10.6 in (Wide), 0.85m /33.5 in (Tele))*
Максимальний коефіцієнт збільшення
AF: 1:4.6, MF: 1:2 (Wide) / 1:4.6 (Tele)
Діаметр фільтра
Φ67 мм
Максимальний діаметр корпусу
Φ81 мм
Довжина
149 мм (5.9 in)
Вага
810 г (28.6 oz)
Кількість пелюсток діафрагми
9 (кругла діафрагма)
Мінімальна діафрагма
F/22
Стандартні аксесуари
Пелюстка бленда, Кришки об'єктива