Tamron 35mm F/2,8 Di III OSD M1:2 для Sony E Model F053

Код товару: С000009241
Фото: Tamron 35mm F/2,8 Di III OSD M1:2 для Sony E Model F053

У наявності

Ціна: 12 140 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Погляньте на світ ширше – відобразіть будь-який предмет у будь-який час яскраво та чітко
 
Швидкісний універсальний ширококутний об'єктив зі світлосилою F/2.8 для повсякденного використання з повнокадровими бездзеркальними камерами Sony E-Mount
 
Tamron 35mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Модель F053) - ширококутний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню, що підходить практично для будь-якої зйомки. Фокусна відстань 35mm означає широкий кут огляду з природною перспективою та зручним полем для максимально виграшної композиції у кадрі. Об'єктив чудово пристосований для різних фотожанрів, включаючи портрети в контексті навколишнього середовища, фотографування природи або їжі. Дуже легкий і компактний фікс Tamron 35mm практично не додає ваги вашій фотосумці, тому його можна носити з комфортом цілий день. Мінімальна дистанція фокусування 15 см дає можливість упіймати в кадр навіть дуже невеликі об'єкти. Модель F053 з високою світлосилою F/2.8 виготовляється з використанням спеціалізованих скляних матеріалів. у тому числі низькодисперсного елемента LD (Low Dispersion) та скляного литого асферичного елемента GM (Glass Molded Aspherical), оптимально розташованих для ефективного усунення аберацій. Об'єктив забезпечує визначні оптичні характеристики по всьому полю кадру і чітке зображення, що передає все до деталей текстури об'єкта. Вологостійка конструкція та брудовідштовхувальне покриття дозволяють фотографам сміливо знімати на вулиці у будь-яку погоду. Ви зможете зробити багато нових відкриттів та передати красу світу так, як у вас раніше не виходило. Вологостійка конструкція та брудовідштовхувальне покриття дозволяють фотографам сміливо знімати на вулиці у будь-яку погоду. Ви зможете зробити багато нових відкриттів та передати красу світу так, як у вас раніше не виходило. Вологостійка конструкція та брудовідштовхувальне покриття дозволяють фотографам сміливо знімати на вулиці у будь-яку погоду. Ви зможете зробити багато нових відкриттів та передати красу світу так, як у вас раніше не виходило.
 
 
MOD 15 см, коефіцієнт збільшення 1:2 і приголомшлива перспектива
 
Підійдіть максимально близько до об'єкта зйомки. Ближче просто неможливо.
 

Однією з ключових особливостей, які роблять цей об'єктив таким привабливим є його здатність знімати великі плани з надзвичайно близької відстані. Тепер ви станете до об'єкта ближче, ніж будь-коли могли собі уявити. При мінімальній дистанції фокусування 15 см об'єктив досягає максимального коефіцієнта збільшення 1: 2. Ці чудові характеристики унікальні для ширококутного об'єктиву і дозволяють фотографам створювати композиції з використанням драматичної перспективи (найближчі об'єкти при цьому здаються помітно більшими, а дальні - зорово зменшуються). Підійшовши настільки близько до об'єкта зйомки, можна зробити єдину своєрідну фотографію з красиво розмитим фоном - Боке.
 
 
Діаметр фільтра та загальна довжина об'єктива
 
Незвичайна компактність робить об'єктив по-справжньому універсальним

Бери його з собою скрізь! З цим об'єктивом так само зручно мандрувати, як і знімати їм. А оскільки він підходить для невеликих повнокадрових бездзеркальних камер, вся ваша система стає легкою, швидкою та гнучкою. Tamron 35mm відрізняється надзвичайно компактним корпусом і важить лише 210 грам при загальній довжині 64 мм. Він дуже зручний у перенесенні, маневрений і напрочуд простий у використанні. Оскільки загальна довжина об'єктива при фокусуванні не змінюється, до об'єкта зйомки можна підійти настільки близько, наскільки необхідно, не побоюючись випадкового зіткнення з передньою лінзою. Об'єктив має той же діаметр фільтра 67 мм, як і інші об'єктиви Tamron цієї серії – з високою світлосилою для бездзеркальних камер Sony E-mount. Таким чином, для всієї серії можна застосовувати одні і ті ж фільтри (наприклад, поляризаційні), кришки об'єктивів та інші аксесуари. Об'єктив Tamron 35mm F/2.8 – “велика річ у маленькій упаковці”.
 
 
Висока роздільна здатність та чудова якість зображення
 
Ідеальний об'єктив для повсякденного використання та швидкої, якісної зйомки
 

Цей фікс-об'єктив забезпечує видатні оптичні характеристики та дуже високу загальну якість зображення. Оптимальне розташування спеціалізованих скляних елементів LD та GM дозволяє ефективно контролювати всі типи аберацій, включаючи хроматичні. Запатентоване багатошарове покриття антивідблиску Tamron BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) помітно зменшує ореоли і відблиски, які можуть виникнути при зйомці на сонці. Використовуючи можливості фотокамери*, фікс 35mm підтримує високу роздільну здатність по всьому полю кадру, даючи повністю розкритися потенціалу нових багатопіксельних камер. Будь то стріт-фото, пейзажна зйомка або архітектурна фотографія, у всіх випадках новий об'єктив допомагає отримати винятково різкі, яскраві, вражаючі зображення та реалізувати будь-які творчі амбіції.
 
 
Автофокус AF
 
Система автофокусу AF з оптимізованим приводом OSD з легкістю відстежує об'єкти, що постійно рухаються.
 

Система автофокусування AF оснащена нещодавно розробленим приводом OSD (Optimized Silent Drive). Фотографи та їх клієнти можуть вільно спілкуватися та насолоджуватися настроєм моменту, віддаючи всю увагу портретній зйомці без періодичних відволікаючих факторів – шуму двигуна об'єктива. Крім того, точність і швидкість автофокусування збільшилися, гарантуючи точне фокусування навіть при відстеженні об'єктів, що постійно рухаються.
 
 
Зручність користування об'єктивами серії
Об'єктиви Tamron для камер Sony E-mount функціональні, універсальні та дуже зручні!
 

Tamron 35mm – один із об'єктивів нової серії для бездзеркальних камер із байонетом Sony E-mount. До цієї лінійки входять по-справжньому креативні інструменти, які допоможуть насолодитися світом бездзеркальних камер та широким спектром фотографічних можливостей. Невеликі та легкі (ідеально підходять для бездзеркальних камер), вони надзвичайно компактні та дуже мобільні навіть у вигляді комплекту з кількох об'єктивів, що дозволяє бути готовим до будь-якої ситуації. Для зручності усі моделі серії мають однаковий діаметр фільтра 67 мм. Ви можете користуватися одними і тими ж фільтрами (поляризаційними або іншими) і не шукати відповідну кришку об'єктива під час їх зміни. Всі об'єктиви нової серії створені з урахуванням зручності та простоти використання – вас вразять їх компактні розміри та приголомшлива якість зображення!
 
 
Tamron 35mm сумісний з основними та додатковими функціями бездзеркальних камер, включаючи такі:
 
- Швидке гібридне автофокусування (Fast Hybrid AF);
- Автофокус по оці моделі (Eye AF);
- Постійне ручне фокусування (Direct Manual Focus);
- внутрішньокамерна корекція затінень, хроматичних аберацій, дисторсій;
- Оновлення прошивки об'єктива на базі камери.
 
 
 

Tamron 35mm F/2,8 Di III OSD M1:2 для Sony E Model F053 - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Об'єктив за собівартістю. Щоб точно підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Tamron І Ви побачите перелік з Об'єктиви Tamron. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі фірми, наприклад Panasonic. Якщо з'явилися при підборі Tamron 35mm F/2,8 Di III OSD M1:2 для Sony E Model F053 Запитайте нашого менеджера. Замовлення можна отримати Черкасах у стислі строки.

 
Модель
F053
Фокусна відстань
35mm
Максимальна дифрагма
F/2.8
Кут огляду
(діагональний)
63°26'(для повнокадрових бездзеркальних камер)
Оптична конструкція
9 елементів у 8 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0.15 м 

Максимальний коефіцієнт збільшення
1:2
Діаметр фільтра
Φ67 мм
Максимальний діаметр корпусу
Φ73 мм
Довжина
64 мм
Вага
210 г
Кількість пелюсток діафрагми
7 (кругла діафрагма)
Мінімальна діафрагма
F/22
Стандартні аксесуари
Бленда (типу кришки з прямокутним отвором), Кришки об'єктива
Сумісні байонети
Sony E-mount