Tamron 20-40mm f/2.8 DI III VXD (Sony)

Код товару: С000011745
Фото: Tamron 20-40mm f/2.8 DI III VXD (Sony)

У наявності

Ціна: 27 663 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
 
Універсальний об'єктив Tamron 20-40mm f/2.8 Di III VXD від ширококутного до стандартного зум-об'єктиву охоплює корисний діапазон фокусних відстаней для повсякденної зйомки. Пропонований тут із байонетом Sony E-mount, цей компактний та портативний об'єктив добре підходить для всього: від пейзажів та міських пейзажів до вуличних сцен та портретів. Цей повнокадровий об'єктив, відмінний супутник у подорожах, забезпечує чудові зображення у всьому діапазоні зуму та є відмінним вибором для зйомки, відеоблогів та іншого відеоконтенту.
 
Об'єктив має постійну максимальну діафрагму f/2,8, що дозволяє вести зйомку в складних умовах освітлення, а мінімальна відстань фокусування всього 17 см забезпечує зйомку з близької відстані для динамічних ширококутних макрозйомок. VXD (Voice-eXtreme-torque Drive) механізм фокусування з лінійним двигуном забезпечує швидке, безшумне і точне автофокусування у всьому діапазоні зуму, а об'єктив також підтримує функції Sony Fast Hybrid AF та Eye AF для деяких камер. Крім того, об'єктив сумісний з Tamron Lens Utility для налаштування функцій об'єктива та оновлення мікропрограми.
 
- Універсальний зум від ширококутного до стандартного, розроблений для повнокадрових камер Sony з байонетом E, який також можна використовувати з моделями APS-C, де забезпечує діапазон фокусних відстаней, еквівалентний 30-60 мм.
- Постійна максимальна діафрагма f/2,8 забезпечує яскраве освітлення у всьому діапазоні збільшення, а також дозволяє точно контролювати глибину різкості для роботи з методами вибіркового фокусування.
- Механізм фокусування з лінійним двигуном VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) забезпечує швидке, безшумне і точне автофокусування у всьому діапазоні збільшення.
- Сумісність з багатьма особливостями та функціями камери, включаючи швидке гібридне автофокусування та автофокусування по очах.
- Мінімальна відстань фокусування всього 17 см та максимальне збільшення 1:3,8 для роботи з крупним планом.
- Кільце зуму в 65 ° дозволяє швидко налаштувати бажану фокусну відстань з мінімальними рухами.
- Вологостійка конструкція для використання у несприятливих умовах, а також фтористе покриття передньої лінзи для захисту від пилу, бруду та змащування.
- Сумісність з програмним забезпеченням Tamron Lens Utility для налаштування функцій об'єктива та оновлення прошивки.
 
 

Tamron 20-40mm f/2.8 DI III VXD (Sony) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Tamron і перед вами з'явиться все Об'єктиви Tamron. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Fujifilm. Виникли при підборі Tamron 20-40mm f/2.8 DI III VXD (Sony) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлений товар можна отримати Краматорську у мінімальні терміни.

Загальні характеристики
Байонет - Sony E-mount
Діаметр різьби для світлофільтру - 67 мм
Вбудований мотор в об'єктиві - Є
 
Фокусування
Фокусна відстань - 20 мм
Мінімальна відстань фокусування - 0.17 м
Діафрагма - Мінімальна діафрагма (F) F/22
Діафрагма при мін./макс. фокусній відстані F/2.8
Число пелюсток діафрагми - 9
 
Інші характеристики
Число груп елементів - 11
Число елементів - 12
Габарити - Діаметр 74 мм, Довжина 86 мм
Вага - 365 г