Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (MFT)

Код товару: С000009718
Фото: Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (MFT)

У наявності

Ціна: 16 151 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Наступний у серії за 30mm F1.4 новий об'єктив 16mm F1.4
 
Новий об'єктив SIGMA 16mm F1.4 DC DN Contemporary перший у світі ширококутний об'єктив для бездзеркальних камер Sony E із сенсором розміру APS-C, має фокусну відстань 24mm у 35мм еквіваленті та світлосилу F1.4. Об'єктив стандарту мікро 4/3 має фокусну відстань 32мм у 35мм еквіваленті з такою самою діафрагмою F1.4. Це той самий ширококутний об'єктив великого діаметру, на який так довго чекали власники бездзеркальних камер.
Новинка розвиває успіх об'єктиву 30mm F1.4 DC DN Contemporary, що виробляється SIGMA, з 2016 - первістка в лінійці фікс-об'єктивів для бездзеркальних камер.
Оптична схема об'єктива 16mm F1.4 DC DN | Contemporary має 16 елементів у 13 групах, лінзи зроблені із застосуванням кращих матеріалів та покриттів. Об'єктив має мінімальні оптичні спотворення і має високу роздільну здатність на всьому діапазоні зміни діафрагми. Оптична конструкція та кроковий мотор забезпечують плавну роботу автофокусу під час відеозйомки; байонет має пило і вологозахист.
 
Головні особливості

 

SIGMA розвиває лінійку об'єктивів для бездзеркальних камер
 
Протягом багатьох років SIGMA розвивала лінійку фікс-об'єктивів для дзеркальних камер, що включає широку номенклатуру об'єктивів від ширококутних до телефото. Тепер настав час для нової лінійки об'єктивів для бездзеркальних камер з найбільш затребуваними фокусними відстанями, легкими та компактними, для повсякденного використання, з високою якістю зображення.
Перший об'єктив у лінійці, 30mm F1.4 DC DN | Contemporary, був представлений в 2016 р. Він поєднує в собі високу світлосилу та чудові оптичні характеристики. Щоб досягти високої світлосили в об'єктиві великого діаметру SIGMA вирішила безліч технологічних завдань, застосовуючи власні передові напрацювання в області оптичного конструювання. Об'єктив працює у всіх сучасних відеорежимах, а також має керування через камеру, що підвищує оптичні характеристики. Незважаючи на безумовний пріоритет у частині оптичної якості, SIGMA розробила легкий і зручний компактний об'єктив зі стабільним автофокусом.
 
Подібно до 30mm F1.4 DC DN | Contemporary об'єктив 16mm F1.4 DC DN | Contemporary втілює останні технології SIGMA у створенні світлосильних фікс-об'єктивів. Надалі компанія планує виробництво телеоб'єктива, завершуючи таким чином лінійку об'єктивів для бездзеркальних камер.
 
Крім того лінійка об'єктивів SIGMA Art включає три об'єктиви для бездзеркальних камер з найбільш популярними фокусними відстанями: 19mm F2.8 DN | Art, 30мм F2.8 DN | Art, and 60mm F2.8 DN | Art. Зображення, отримані з допомогою цих об'єктивів, не потребують комп'ютерної постобробки усунення оптичних спотворень, т.к. Спочатку висока якість зображення забезпечується оптичною конструкцією.
 
 
Світлосильний фікс-об'єктив для створення яскравих фотографій, що запам'ятовуються
 
Світлосильний фікс-об'єктив – це незамінний інструмент для художньої фотографії. Фотографу треба тільки вибрати найбільш підходящу фокусну відстань для його завдань та отримувати задоволення від повного контролю глибини різкості.
Об'єктив SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary перший у світі ширококутний об'єктив для бездзеркальних камер Sony E із сенсором розміру APS-C, має фокусну відстань 24mm у 35мм еквіваленті та світлосилу F1.4. Об'єктив стандарту мікро 4/3 має фокусну відстань 32мм у 35мм еквіваленті з такою самою діафрагмою F1.4. Це той самий ширококутний об'єктив великого діаметру, на який так довго чекали власники бездзеркальних камер.
 
Якість зображення близька до якості об'єктивів ART
 
Оптична схема об'єктива 16mm F1.4 DC DN | Contemporary має 16 елементів у 13 групах і містить безліч високотехнологічних компонентів, включаючи три елементи з FLD-скла, два елементи з SLD-скла і два литі асферичні елементи. Конструкція об'єктива забезпечує мінімальні оптичні спотворення та видатну роздільну здатність у всьому діапазоні зміни діафрагми. Асферичні елементи відполіровані з надвисокою точністю і допуском менше 10 нм, таким чином усуваючи «цибульні» кільця і ​​забезпечуючи рівномірну якість зображення по всьому полю кадру. Крім цього, оптична система об'єктива м'яко згинає промені світла, мінімізуючи сагітальну кому і гарантуючи високу чіткість зображення від центру до країв кадру. Результатом є гарне м'яке боке за наявності об'ємного світла по всьому кадру. 
 
Інші особливості

 

Кроковий мотор забезпечують плавну та безшумну роботу.
 
Оптична конструкція та кроковий мотор забезпечують плавну роботу автофокусу під час відеозйомки. Об'єктив повністю сумісний із системою фокусування Fast Hybrid AF камер Sony E, гарантуючи миттєве фокусування. Об'єктив також сприяє інтелектуальній системі розпізнавання осіб, забезпечуючи фокусування навіть людей, що рухаються.
 
Пил і вологозахист.

Байонет має пило і вологозахист, що дозволяє використовувати об'єктив у важких погодних умовах.

 

- Велика бленда захищає від сторонніх засвіток.
 
- Конструкція об'єктива зменшує відблиски та переображення.
 
- Латунний байонет.
 
- Заокруглена діафрагма.
 
- Контроль якості на новітньому устаткуванні А1.
 
- Зроблено в Японії
 
 
 

Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (MFT) - на сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma І Ви побачите перелік з Об'єктиви Sigma. Як бачите, все досить просто. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. Виникли при підборі Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (MFT) Запитайте наших професіоналів. Замовлений товар можна отримати Каменському найшвидше.

Тип сенсора камери
для кроп-сенсора
Тип об'єктиву
ширококутний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
16 мм
Діафрагма
1.4 f
мін. діафрагма
22 f
мін. дистанція фокусування
0.25 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
16/13
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
67 мм
Діаметр
72.2 мм
Довжина
92.3 мм
Вага
405 г