Canon Extender RF 1.4x 4113C005

Код товару: С000009655
Фото: Canon Extender RF 1.4x 4113C005

У наявності

Ціна: 22 803 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Погляньте на світ інакше
Extender RF 1.4x стане ідеальним вибором для любителів та професіоналів, які хочуть розширити можливості своїх об'єктивів RF. Збільшення діапазону фокусних відстаней на 1,4x розширить можливості створення репортажів, а також зйомки диких тварин і спортивних подій.
 
Більш широкий діапазон без втрати якості
Цей екстендер використовує скляні елементи з високими рефракційними та низькими дисперсійними властивостями, що забезпечує контроль над кривизною поля та хроматичними абераціями, зберігаючи максимальну якість зображення при додатковому збільшенні.
 
 
Поліпшений дизайн оптичного елемента
Спеціальні покриття та 3-шарова комбінована лінза дозволяють екстендеру усувати двоїння зображення за рахунок мінімального контакту поверхонь із повітрям.
 
Створено для екстремальних умов
Зовнішня частина корпусу покрита тим самим білим матеріалом для захисту від перегріву, що і об'єктиви RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM та RF 70-200mm F2.8 L IS USM, що забезпечує максимальну продуктивність в умовах високих температур.
 

 
 
 
 
 

Canon Extender RF 1.4x 4113C005 - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Canon Extender RF 1.4x 4113C005 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари заберіть в Кропивницькому без затримок.

Сумісність
Canon RF
Оптимальна конструкція
7 елементів, 4 групи
Компактна конструкція
71,2 x 20,3 мм
Вага
225 г