Laowa 15mm f/2 FE Zero D Lens (Canon ) VE1520SFE

Код товару: С000009781
Фото: Laowa 15mm f/2 FE Zero D Lens (Canon ) VE1520SFE

Нема в наявності

Ціна: 35 117 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Laowa 15mm f/2 FE Zero D VE1520SFE (Canon)

Ультра ширококутний об'єктив призначений для повнокадрових дзеркальних камер Sony E-mount. Об'єктив дозволяє отримати знімки з мінімальними спотвореннями прямих ліній відповідно до ландшафтних та архітектурних перспектив. Яскрава максимальна діафрагма f/2 робить цей об'єктив особливо корисним для астрофотографії та для використання в умовах низького освітлення.

Ширококутні та світлосильні об'єктиви, як правило, величезні та мають куполоподібний передній елемент. Для пейзажних та інтер'єрних фотографів, це доставляє обмеження щодо використання світлофільтрів. Розробники підійшли до цієї деталі креативно і створили передній елемент плоским, тому є різьблення для встановлення 72-міліметрового фільтра, наприклад, для пейзажної зйомки і не потрібно додаткових інвестицій на громіздкий фільтр-тримач. 

Цей компактний та легкий об'єктив, вага якого близько 500 грам, складається з 12 елементів у 9 групах із двома асферичними елементами та трьома елементами з дуже низькою дисперсією. Запатентована оптична конструкція успішно мінімізує спотворення та хроматичні аберації до невловимо низького рівня, та забезпечує чудову оптичну продуктивність по всій площі охоплення кадру.

У плані фокусування тут все просто і ефективно, ручне фокусування дозволяє працювати з об'єктами, починаючи від 15 см з максимальним коефіцієнтом збільшення 1:4. 

Ручне керування апертурою має незаперечну зручність для відео операторів, регулювання отвору діафрагми може бути переключено для плавної зміни та тихої роботи. 

Для захисту від пилу та вологи застосовується покриття Frog Eye Coating для захисту під час роботи у несприятливих умовах.
 
 
 

Laowa 15mm f/2 FE Zero D Lens (Canon ) VE1520SFE - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Виберіть із каталогу Об'єктив на вигідних умовах. Щоб легко підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Laowa і Вам будуть показані всі Об'єктиви Laowa. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Tokina. З'явилися під час підбору Laowa 15mm f/2 FE Zero D Lens (Canon ) VE1520SFE Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна отримати Павлограді максимально швидко.

Фокусна відстань
15 мм
Тип об'єктиву
ширококутний фікс
Максимальне значення діафрагми
f/2
Мінімальне значення діафрагми
f/22
Байонет
Canon
Кут огляду
110°
Мінімальна відстань фокусування
0.15 м
Оптична конструкція
9/12
Пелюстки діафрагми
9
Діаметр фільтра
72 мм
Стабілізація зображення
ні
Фокусування
ручна