Laowa 60mm f/2.8 2X Ultra-Macro Lens (Nikon) VEN6028N

Код товару: С000009799
Фото: Laowa 60mm f/2.8 2X Ultra-Macro Lens (Nikon) VEN6028N

Нема в наявності

Ціна: 15 513 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Laowa 60mm f/2.8 2X Ultra-Macro VEN6028N (Nikon)

     

 

Laowa 60mm f/2.8 2X Ultra-Macro VEN6028N для фотокамер Nikon  (DX) - це ідеальний об'єктив розроблений для звичайних цілей зйомки з фокусною відстанню 60 мм, а також є унікальна можливість фотографувати об'єкти крупним планом на відстані 6 см при коефіцієнті збільшення 2:1 , а також віддалені об'єкти з фокусом на нескінченності та збільшенням у 1:1. Ви отримаєте інструмент "два в одному" для звичайної портретної зйомки, а також для ультра-макрозйомки. Об'єктив оптимізований для використання на датчиках формату DX , де він забезпечить ЕФР 90 мм.

Ручне фокусування, ручне керування діафрагмою, доля мрій для професіонала, коли вся якість фотографій залежить від очей і рук фотографа, до того ж немає необхідності різних адаптерів для перемикання з макро режиму у звичайній зйомці повнорозмірних об'єктів. Ідеально підходить для швидкозмінних сценаріїв макрозйомки. Конструкція об'єктива включає дев'ять елементів в семи групах, забезпечує відмінну чіткість зображення і кольору, а дві групи елементів рухаються, щоб контролювати фокусування і уникати дісторсії бочкоподібного типу. 

14 діафрагмових пелюсток утворюють майже ідеально круглий отвір, здатний створити казкові боці в умовах невеликої ГРІП.
* При використанні об'єктиву з повнокадровими камерами можете отримати віньєтування під час фокусування на нескінченності. 

 

 

Laowa 60mm f/2.8 2X Ultra-Macro Lens (Nikon) VEN6028N - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний каталог abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив за економною ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Laowa і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Laowa. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не сумніватися як товар. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Sony. З'явилися при покупці Laowa 60mm f/2.8 2X Ultra-Macro Lens (Nikon) VEN6028N Запитайте наших професіоналів. Замовлення заберіть у Білій Церкві без затримок.

Фокусна відстань 60 мм
Максимальне значення діафрагми f/2.8
Мінімальне значення діафрагми f/22
Байонет Nikon F
Сумісність Nikon (DX)
Оптична конструкція 7/9
Пелюстки діафрагми 14
Стабілізація зображення ні
Фокусування ручна
Особливості макро 2:1, 1:1
Діаметр фільтра 62 мм