Sigma 35mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000010022
Фото: Sigma 35mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E)

У наявності

Ціна: 25 494 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sigma 35mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E)

     

Sigma 35mm f/2.0 DG DN Contemporary поєднує в собі чудову роздільну здатність з невеликим корпусом, який ідеально підходить для бездзеркальних систем.

Сучасний класичний ширококутний стандартний фікс, якому чуже поняття компроміс, має максимальну діафрагму f/2 і пропонує як компактність, так і високі оптичні характеристики.

Його скромний розмір і вага роблять його досить портативним, дозволяє носити з собою в невеликій сумці для повсякденної зйомки, але завдяки визначній оптичній якості, широкій діафрагмі та високоякісному корпусу, гарантованому для серії I. Його однаково зручно використовувати для професійної фотозйомки, наприклад для зйомки нічного небо та відеозйомки. Цей новий ширококутний стандартний об'єктив розроблений для фотографів, які цінують процес зйомки не менше, ніж якість результатів.

Завдяки передовій оптичній конструкції та передовим технологіям обробки об'єктив 35mm F2 DG DN | Contemporaryзабезпечує стабільну високу роздільну здатність по всьому кадру. За допомогою скла SLD вдалося скоригувати осьову хроматичну аберацію, а оптимальне розміщення елементів із високим показником заломлення забезпечило ефективну корекцію різних типів аберацій. Оптична схема об'єктива включає три високоточні скляні асферичні елементи, які забезпечують корекцію сферичної аберації та кривизни поля, а також флуктуації аберації під час фокусування. Крім того, виконана дуже хороша корекція аберації сагітальної коми, що дозволяє використовувати об'єктив для астрофотозйомки з високою деталізацією.

Усі об'єктиви серії I мають суцільнометалеву конструкцію. Алюмінієві деталі точного різання не тільки надають стовбуру гладкого і стильного вигляду, але й забезпечують чудову довговічність, що підвищує якість всього продукту. Металеві матеріали також використовуються у внутрішніх конструкціях, які ковзають разом із операційним кільцем для додаткової міцності.

Sigma 35mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E) - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma і перед вами будуть Об'єктиви Sigma. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Fujifilm. Якщо з'явилися при підборі Sigma 35mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кременчуці найшвидше.

Фокусна відстань 35 мм
Максимальна діафрагма f/2
Мінімальна діафрагма f/22
Кріплення об'єктиву Соні Е
Сумісність форматів  Повнокадровий
Кут огляду 63.4°
Максимальне збільшення 1:5.7
Мінімальна відстань фокусування 27 см
Оптичний дизайн 10 елементів у 9 групах
Діафрагма 9, закруглена
Тип фокусу Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 58 мм
Розміри (Ш x Д) 67.4 x 70 мм
Вага 325 гр