Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000010019
Фото: Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E)

У наявності

Ціна: 24 359 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Ультра-різкий об'єктив SIGMA 65mm F2 DG DN серії I. Компактний короткий телеоб'єктив з фіксованою фокусною відстанню, що пропонує чудові враження від фотографування для бездзеркальних користувачів.

Серія SIGMA I є компактною, красиво оформленою і високоефективною оптикою для бездзеркальних камер. У своїй першій колекції SIGMA представляє лінійку об'єктивів Contemporary з високими технічними характеристиками для повсякденного використання, які поєднують у собі чудову роздільну здатність у невеликому корпусі, що ідеально підходить для бездзеркальних систем.

65-міліметровий об'єктив, давно цікавий любителям фотографії і навіть використовується для зйомки фільмів, він дозволяє отримати трохи стислішу перспективу, ніж стандартні об'єктиви, відкриваючи безліч творчих підходів як для фотографії, так і для створення фільмів.

Ультра-різкий 65 мм F2 DG DN | Contemporary може зафіксувати надзвичайно дрібні деталі навіть на відкритій діафрагмі при максимальній діафрагмі F2 і отримати велику і круглу бік.

Однією з ключових переваг бездзеркальних камер є їх менший форм-фактор, і ця нова 65-міліметрова оптика розроблена так, щоб ідеально підійдуть до більш компактних систем без шкоди для продуктивності. Таке поєднання чудової оптичної якості з винятковою портативністю, раніше недоступне для DSLR, відкриє нові можливості для цього і майбутніх поколінь фотографів.

Осьова хроматична аберація, яка має місце для середніх та телеоб'єктивів і не може бути ефективно зменшена в камері, зате в об'єктиві Sigma 65mm f/2.0 DG DN ретельно коригується за допомогою скла SLD, що дозволяє знімати різкі деталі. Пара асферичних лінз із формованого скла використовується для корекції сферичної та коматичної аберації, а також астигматизму. 

На додаток до гарного ефекту боці завдяки контролю сферичної аберації, зменшені ефекти віньєтування допомагають приборкати лимонне або закручене боці та дають фотографам більший контроль над областями поза фокусом своїх зображень. До того ж стандартна SIGMA технологія захисту від ореолів та відблисків забезпечує високу продуктивність в умовах заднього підсвічування.

Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Виберіть із каталогу Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб легко було підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Sigma і перед вами будуть Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Sony. Якщо з'явилися при купівлі Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари отримаєте Києві якомога швидше.

Фокусна відстань 65 мм
Максимальна діафрагма f/2
Мінімальна діафрагма f/22
Кріплення об'єктиву Sony E
Сумісність форматів Full-Frame
Кут огляду 36.8°
Максимальне збільшення 1:6.81
Мінімальна відстань фокусування 55 см
Оптичний дизайн 12 елементів у 9 групах
Діафрагма 9, закруглена
Тип фокусу Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 62 мм
Розміри (Ш x Д) 74.7 x 72 мм
Вага 405 гр