Sigma 19mm f/2.8 DN Art (MTF))

Код товару: С000010059
Фото: Sigma 19mm f/2.8 DN Art (MTF))

У наявності

Ціна: 8 400 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Sigma AF 19mm f/2.8 EX DN для Micro Four. 
 
Новий клас бездзеркальних цифрових фотокамер зі змінними об'єктивами швидко розвивається в усьому світі. Ці камери відрізняються компактними розмірами та значними варіаціями у дизайні. І, звичайно, вимагають нові об'єктиви, здатні розкрити всі переваги бездзеркалок.
 
Корпорація Sigma представляє новий об'єктив AF 19mm f/2.8 EX DN, створений із застосуванням передових оптичних технологій – легкий, компактний, універсальний об'єктив для будь-яких сюжетів, особливо для зйомки пейзажів та у приміщеннях. Випускається для камер з байонетами Micro Four/Third (мікро 4/3) та Sony E. У комплект входить чохол для об'єктиву та бленду LH520-03.

Легка та компактна конструкція об'єктива має довжину 45,7 мм та чудово поєднується з габаритами бездзеркальних фотоапаратів. Фокусна відстань в еквіваленті дорівнює 38 мм для Micro Four/Third і 28,5 мм для Sony E. Володіючи широким кутом огляду, об'єктив дуже зручний для зйомки в приміщеннях, а також повсякденної фотографії. Крім цього, значно покращено функціональність. Проста форма кільця фокусування, відмінність текстур кожної частини, використання металу як основного матеріалу та цілісний корпус – це складові дизайну AF 19mm f/2.8 EX DN. Байонет, виконаний з латуні, забезпечує надійне кріплення, а спеціальне покриття, нанесене на його поверхню, гарантує довговічність.

Використання трьох високоякісних литих асферичних елементів забезпечує чудове виправлення спотворень та інших видів аберації. Система внутрішнього фокусування коригує коливання для підтримки якості зображення незалежно від положення фокусування. Закруглена 7-пелюсткова діафрагма створює привабливе розмиття зображення, що знаходиться не у фокусі. Мінімальна дистанція фокусування дорівнює 20 см, тоді як максимальний коефіцієнт збільшення становить 1:7.4.

Сучасна телецентрична оптична схема об'єктива забезпечує відмінну якість зображення по всьому полю кадру.
 
 
 

Sigma 19mm f/2.8 DN Art (MTF)) - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за собівартістю. Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma і Вам будуть показані всі Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, представлені у нас, випускають відомі виробники, наприклад Tamron. З'явилися під час підбору Sigma 19mm f/2.8 DN Art (MTF)) Питання можна поставити нашому фахівцю. Фототовари можна отримати в Кременчуці в швидкі терміни.

 
Конструкція
8/6
Мінімальна дистанція фокусування
0.2 м
Діаметр різьблення для фільтрів
46 мм
Габарити (діаметр х довжина)
45.7 x 60.8 мм
Байонет (кріплення)
Micro Four
Фокусна відстань
19 мм
Вага
160 г
Комплект поставки
Об'єктив
Бленда
Передня та задня кришки
Чохол
Інструкція російською
Гарантійний талон