Sigma 35mm F1.2 DG DN Art (L-mount)

Код товару: С000010140
Фото: Sigma 35mm F1.2 DG DN Art (L-mount)

У наявності

Ціна: 54 368 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sigma AF 35mm f/1.2 DG DN Art (L-mount )

 

      

Об'єктив Sigma AF 35mm F/1.2 DG HSM повністю уособлює ідею лінійки «Art». Він призначений в першу чергу для задоволення очікувань тих користувачів, які цінують творчий, вражаючий результат вище, ніж компактність та багатофункціональність. Об'єктив ідеально підійде як для студійної зйомки, так і для зйомки вечірніх видів та портретів «з рук» усередині приміщень. Багато фотографів-ентузіастів виразно візьмуть на озброєння цей 35-мм об'єктив як стандартний, особливо враховуючи його еквівалентність звичному 50-міліметровому об'єктиву на сенсорі формату APS-C.

Асферичні лінзи, елементи з низькодисперсійного (SLD) і флюоритоподібного (FLD) стекол, багатошарові просвітлювальні покриття, плаваюче внутрішнє фокусування – все це забезпечує ідеально чистий і чіткий малюнок без аберацій та відблисків, а також різкі та висококонтрастні зображення. Окремо варто відзначити унікальне флюоритоподібне низькодисперсійне скло (FLD), оптичні характеристики якого майже рівні флюориту. За рахунок асферичних лінз, що вирівнюють, виправлені астигматизм і кривизна поля зображення. В результаті виходить оптимально висока роздільна здатність по всьому зображенню.

Красиве розмиття предметів, що знаходяться не у фокусі, обумовлено корекцією коми (неоднорідне розмиття точкового джерела світла в периферійних областях зображення) та майже ідеально круглою пелюстковою діафрагмою. Для ширококутної фотографії забезпечуються відмінна світлосила та привабливий ефект «боке».

Що стосується механіки, то тут конструктивне рішення відповідає загальному рівню продукту: ультразвуковий привід автофокусу, ручна корекція фокусування кільцем об'єктива, зміцнений латунний байонет, термостабільні композитні матеріали, прогумовані елементи кріплення комплектної бленди.

 

      



 

Фокусна відстань: 35 мм
Максимальна діафрагма: f/1,2
Мінімальна діафрагма: f/16
Кріплення об'єктива: L-mount

Сумісність форматів: Full-Frame
Кут огляду: 63,4°
Максимальне збільшення: 0.19x
Співвідношення відтворення макросу: 1.
Мінімальна відстань фокусування: 30 см
Оптичний дизайн: 17 елементів у 12 групах
Діафрагма: 11, закруглена
Тип фокусу: Автофокус
Стабілізація зображення: Ні
Розмір фільтра: 82 мм (передній)
Розміри (Ш/Д) 87,8 х 136,2
мм : 1090 гр

Sigma 35mm F1.2 DG DN Art (L-mount) - в інет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив за низькою ціною? Щоб легко підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sigma і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Panasonic. З'явилися при виборі Sigma 35mm F1.2 DG DN Art (L-mount) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Кропивницькому у стислі строки.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
ширококутний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Стабілізація зображення
ні
Фокусна відстань (мм)
35 мм
Діафрагма
f/1.2
мін. діафрагма
f/16
мін. дистанція фокусування
0.3 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
17/12
Число пелюсток діафрагми
11
Діаметр різьблення для світлофільтру
82 мм
Діаметр
87.8 мм
Довжина
136.2 мм
Вага
1090 г
Колір
чорний