Tamron 28-75mm 2,8 Di III RXD для Sony Fullframe (Model A036)

Код товару: С000010024
Фото: Tamron 28-75mm 2,8 Di III RXD для Sony Fullframe (Model A036)

Нема в наявності

Ціна: 31 156 28 200 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Передайте свої враження у найдрібніших подробицях
Високошвидкісний світлосильний зум F/2.8, випущений для повнокадрових бездзеркальних камер


Розмістивши цілу низку передових технологій у досить компактному корпусі, компанія Tamron створила високошвидкісний зум-об'єктив 28-75мм F/2.8 Di III RXD (модель A036), спеціально призначений для бездзеркальних камер. Модель A036 з байонетом Sony E-mount вражає гармонійним балансом між винятковою якістю зображення, чудовим боком, компактним розміром і малою вагою.

Спеціалізовані оптичні елементи зі скла контролюють аберації та забезпечують стабільно високу роздільну здатність на всьому діапазоні зумування. Всі поверхні внутрішніх лінз оброблені фірмовим покриттям антивідблиску BBAR від Tamron, яке значно зменшує ореоли і відблиски при збереженні різкості і контрастності зображення. A036 забезпечений також новим високошвидкісним приводом автофокусу RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive), який працює напрочуд тихо.

На додаток до зйомки портретів, природи та стріт-фото, мінімальна дистанція фокусування (MOD) 0.19 м дозволить вам знімати крупним планом на ширококутному кінці. Завдяки стійкій до вологи конструкції та фтористому захисному покриттю передньої лінзи, даний об'єктив забезпечує незвичайну мобільність та працездатність під час зйомок просто неба. Цей чудовий повнокадровий зум здатний показати навколишній світ у всій його красі.

Визначна якість зображення в поєднанні з м'яким ніжним
боком Зум A036 забезпечує чудовий баланс чіткого, але м'якого зображення, приголомшливого боці та високої роздільної здатності в зоні фокусування. Він розрахований на роботу з останніми моделями багатопіксельних камер і здатний відобразити найдрібніші деталі в зоні ГРІП, а також дати гладке розмиття фону, характерне для об'єктивів з широкою діафрагмою.

Чудовий плавний бік допомагає краще виділити головну тему знімка. Регулюючи діафрагму, ви можете змінювати візуалізацію того, що відбувається. Об'єктив має круглу дев'ять пелюсткову діафрагму, що дає красиві круглі відблиски в зоні нерізкості. Змінюючи значення F, можна отримати різний ступінь розмиття та ще більше посилити цей ефект.

Зум A036 розрахований на те, щоб максимально розкрити можливості повнокадрових бездзеркальних камер. Оскільки він призначений на роль високошвидкісного стандартного зуму, що часто використовується, ми зробили його компактним. Тепер ви можете насолоджуватися вдосконаленими оптичними характеристиками у поєднанні з невеликими розмірами, малою вагою та комфортом під час зйомки. Маючи масу всього 550 г при загальній довжині 117.8 мм, об'єктив A036 у зв'язці з легкою бездзеркальною камерою забезпечує вам неймовірну мобільність, необхідну для широкого спектру фотожанрів – від повсякденних знімків та пам'ятних фотографій до спеціалізованих професійних зйомок.

Мінімальна дистанція фокусування (MOD) 0.19 м у ширококутному діапазоні
Модель A036 порушує всі стандарти MOD. Вас більше не обмежує значення MOD на всьому фокусному діапазоні. A036 досягає MOD 0.19 м на ширококутному кінці 28мм при максимальному коефіцієнті збільшення 1: 2.9. Робоча відстань всього 5.7 см від передньої лінзи дозволяє знімати крупним планом з унікальною ширококутною перспективою. На фокусній відстані 75мм MOD становить вже 0.39 м з максимальним коефіцієнтом збільшення 1: 4, що дозволяє проводити зйомку крупним планом з приємно розмитим фоном, подібно до зйомки макрооб'єктивом.

Чудовий автофокус AF дуже швидкий і безшумний
Новий привід автофокусу A036 з двигуном RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) допомагає повністю контролювати процес зйомки. Привід RXD здатний дуже точно регулювати кут повороту двигуна, дозволяючи йому безпосередньо керувати лінзою, що фокусує, без використання редукційної передачі. Датчик, який точно визначає положення об'єктива, забезпечує високошвидкісну та точну AF, що ідеально підходить для зйомки об'єктів або відео, що безперервно рухаються. Завдяки плавній та безшумній системі автофокусування, об'єктив A036 дозволяє знімати відео, не турбуючись про те, що буде чути звук двигуна.

Підтримка програмних функцій бездзеркала
Новий зум Tamron 28-75мм сумісний з багатьма розширеними функціями, характерними для бездзеркальних камер. Включаючи такі, як:

  • Швидке гібридне автофокусування (Fast Hybrid AF)
  • Слідкує AF
  • Постійно доступне ручне фокусування (Direct Manual Focus)
  • Внутрішньокамерна корекція затінень, хроматичних аберацій, дисторсій
  • Оновлення прошивки об'єктива на базі камери

Призначений стати вашим улюбленим об'єктивом
Зум A036 має новий дизайн відповідно до концепції Human Touch — «людський дотик», що поєднує стильну форму та функціональність, що символізує кільце бренду кольору білого золота біля об'єктива. При створенні дизайну не було втрачено жодної деталі, що дає легкість роботи з об'єктивом. Було враховано все, що ви шукаєте у своєму партнері з фотографії та що очікуєте від компанії Tamron.

Tamron 28-75mm 2,8 Di III RXD для Sony Fullframe (Model A036) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив вигідно? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Tamron і перед вами будуть Об'єктиви Tamron. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Tokina. Виникли при підборі Tamron 28-75mm 2,8 Di III RXD для Sony Fullframe (Model A036) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товар можна отримати в Житомирі в необхідні терміни.

Система
Sony
Фокусна відстань
змінне
Фокусна відстань
28 - 75 мм
Значення світлосили
f/2.8
Кути огляду
75 ° - 32 °
мін. діафрагма
32
Мінімальна дистанція фокусування
0.34 м
Максимальне збільшення
0.25
Байонет (кріплення)
Sony E
Розмір матриці
full frame/APS-C
Привід автофокусування
ультразвуковий мотор
Внутрішнє фокусування
Конструкція (елементів/груп)
15 елементів у 12 групах
Кількість пелюсток діафрагми
7
Діаметр фільтра
67 мм
Габарити (діаметр/довжина)
73x117.8 мм
Вага
550 г