Sony FE 35mm f/1.8

Код товару: С000008289
Фото: Sony FE 35mm f/1.8

У наявності

Ціна: 24 425 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Швидкий та універсальний дискретний об'єктив
 
Компактний та легкий дискретний об'єктив 35 мм для повнокадрових камер забезпечує високу якість зображення навіть за максимальної діафрагми f/1.8 та ідеально підходить як для предметної, так і для пейзажної фотографії. Швидке, точне та тихе автофокусування та надійне відстеження дозволяють вести ефективну фото- та відеозйомку.
 
Компактний, легкий та повнокадровий об'єктив
 
Завдяки новій оптичній конструкції діаметр цього об'єктиву з широкою діафрагмою становить 65,6 мм, довжина – 73 мм, а вага – всього 280 г. Крім компактності, ця модель забезпечує відмінну якість кадрів та підходить для фото- та відеозйомки. Це повнокадровий об'єктив, який можна встановити на камерах з APS-C, що дозволяє знімати з фокусною відстанню, що дорівнює 52,5 мм, і отримувати ідеальні портрети та знімки.
 
Висока роздільна здатність всього кадру завдяки широкій діафрагмі
 
Цей покращений об'єктив був спеціально оснащений асферичним елементом, щоб придушувати оптичні аберації та забезпечувати високу роздільну здатність по всій площі кадру. У ньому використовується 9-пелюсткова циркулярна діафрагма, яка дозволяє отримувати природний ефект боке. Цей об'єктив може знімати з мінімальної фокусної відстані 0,22 м та з максимальним 0,24-кратним збільшенням, що важливо при зйомці крупним планом.
 
Універсальний та надійний об'єктив для різних умов зйомки
 
Зручне розташування кнопки утримання фокусування забезпечує простоту керування фокусом. На неї можна призначити інші функції – це можна зробити в меню на корпусі камери. Також об'єктив має перемикач, який дозволяє вибирати між автоматичним та ручним режимом фокусування. Корпус із захистом від пилу та вологи2 гарантує надійність роботи в різних умовах зйомки.
 
Тихе та точне автофокусування для фото- та відеозйомки
 
Використання невеликої глибини різкості, доступної при широкій діафрагмі f/1.8, потребує точного налаштування фокусу. Тиха, швидка та точна система лінійного приводу, що використовується в цьому об'єктиві, забезпечує ефективне автофокусування. Це дозволяє отримувати не тільки чіткі фотографії, а й знімати відео з ефектом тремтіння, зберігаючи точний фокус.
 
 
 

Sony FE 35mm f/1.8 - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив зі знижками? Щоб точно підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Sony і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sony. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Pentax. З'явилися під час замовлення Sony FE 35mm f/1.8 Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення можна забрати в Бердянське у мінімальні терміни.

Тип об'єктиву
Повний кадр, 35 мм
Конструкція
9-11
Фокусна відстань
35
Діафрагма
1,8
Стабілізатор зображення
інтегрована з камерою
Мінімальна дистанція фокусування
0,22 м
Кут огляду
63°
Мінімальна діафрагма
22
Збільшення
0,24
Діаметр різьблення для фільтрів
55 мм
Габарити (діаметр х довжина)
65,6 x 73 мм
Вага
280 г
Комплект поставки
Бленда (модель): ALC-SH159
Передня кришка об'єктива: ALC-F55S
Задня кришка об'єктива: ALC-R1EM