Sigma AF 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

Код товару: С000010538
Фото: Sigma AF 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

У наявності

Ціна: 36 814 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art  - новий об'єктив для бездзеркальних камер з байонетом E та L. Наново розроблений об'єктив з популярною фокусною відстанню 85мм. Значно менше та легше свого колеги - Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art.

На додаток до п'яти елементів SLD (SpecialLowDispersion) та однієї асферичної лінзи оптична конструкція  Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art  включає новітнє скло з високим показником заломлення, призначене для ретельної корекції спотворень, які не можуть бути усунені програмно на стороні камер. Особливий акцент на корекцію осьової хроматичної аберації дозволить фотографу насолодитися чіткими зображеннями без розпливання кольорів, аж до максимальної діафрагми f/1.4.

Вага  Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art  складає 625г при діаметрі фільтра 77мм та довжині менше 95мм. Великий діаметр передньої лінзи, неперевершені оптичні характеристики, компактні розміри та невелика вага – об'єктив спочатку розроблений для бездзеркальних камер та пропонує раніше недосяжну комбінацію характеристик.

Система автофокусування оснащена новим кроковим двигуном, оптимізованим як для фазового AF, так і для контрастного. Це робить фотозйомку не тільки плавною, а й дозволяє зменшити розмір об'єктива.

Sigma AF 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sigma і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sigma. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Tamron. З'явилися при виборі Sigma AF 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Нікополі найшвидше.

Тип об'єктиву
Телеоб'єктив
Формат
Повний кадр
Байонет
Sony E
Фокусування
Автофокус
Фокусна відстань
85 мм
Мінімальна дистанція фокусування
85 см
Світлосила
f/1.4
Тип двигуна
Кроковий мотор
Оптична схема
15 елементів у 11 групах
Стабілізатор зображення
Ні
Пило-вологозахист
Так
Внутрішнє фокусування
Ні
Комплектація
Об'єктив Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art (для Sony)
77мм кришка об'єктиву LCF-77 III
Задня кришка об'єктиву LCR II
Бленда LH828-02
Чохол
Розміри
82.8 x 96.1 мм
Вага
625 г