Sony FE 70-200mm F4 G OSS

Код товару: С000010368
Фото: Sony FE 70-200mm F4 G OSS

Нема в наявності

Ціна: 48 215 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

          
Телеоб'єктив із зумом FE 70–200 мм F4 G OSS (SEL70200G)
 
Об'єктив SEL70200G незамінний під час зйомки спортивних змагань або живої природи. Діапазон 70-200 мм незамінний, коли потрібно зняти дію на відстані. Об'єктив поєднує точну оптику серії G із вбудованою стабілізацією зображення. Він захищений від пилу та вологи, і має покриття Sony Nano AR, що зменшує відблиски та двоїння зображення.
 
Покриття Nano AR
 
Дане покриття об'єктива розроблено для точного світлопропускання та скорочення негативних ефектів: відблисків, відображення та двоїння. Це дозволяє створювати знімки з підвищеною контрастністю, чіткістю та загальною якістю зображення.
 
Функція стабілізації зображення Optical SteadyShot
 
Технологія SteadyShot дає змогу отримувати стабільне зображення навіть під час руху. Функція SteadyShot компенсує дрібні рухи рук, які можуть стати причиною нечіткості та спотворень, і гарантує приголомшливий результат зйомки навіть в умовах сильного наближення.
 
9-пелюсткова циркулярна діафрагма
 
Унікальна 9-пелюсткова конструкція дозволяє діафрагмі зберігати практично ідеально круглу форму навіть при компенсації експозиції на два стопи. Це дає можливість отримувати більш гладкі, більш природно розмиті знімки - включаючи художнє розмиття або ефект Боке, а також дозволяє контролювати глибину різкості.
 
Постійне максимальне значення діафрагми F4
 
Знімаючи при постійному значенні діафрагми F4 за будь-якої фокусної відстані в діапазоні 70-200 мм, вам завжди вдасться отримати чіткі та якісні зображення. При максимальному наближенні ви можете знизити значення ISO і збільшити швидкість затвора, таким чином ви зможете зняти кожен момент дії, не переживаючи про розмитість знімків та зайві шуми.
 
Ультразвуковий привід (SSM)
 
Система SSM скорочує відстань, яка має проходити об'єктив під час фокусування. При цьому скорочується загальний час фокусування, що забезпечує плавне та швидке автофокусування на всьому діапазоні довгофокусних відстаней.
 
   

Sony FE 70-200mm F4 G OSS - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Об'єктив з хорошими знижками. Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Sony і Ви побачите список з Об'єктиви Sony. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Pentax. З'явилися під час підбору Sony FE 70-200mm F4 G OSS Запитайте наших професіоналів. Замовлення отримаєте Дніпропетровське в потрібні терміни.

Тип об'єктиву
Телеоб'єктив Zoom
Модель
FE 70-200 мм f/4 G OSS
Діаметр фільтра
72 мм
Розмір матриці
Full frame
Конструкція
21 елементів у 15 групах
Мінімальна дистанція фокусування
1 м
Мінімальна діафрагма
f/32
Максимальна діафрагма
f/4.0
Кількість пелюсток діафрагми
9
Кут огляду (APS-C)
22 ° -8 °
Вага
840г