Sony FE 50mm f/2.5 G SEL50F25G

Код товару: С000010773
Фото: Sony FE 50mm f/2.5 G SEL50F25G

У наявності

Ціна: 22 000 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

         
 
 
Компактний стандартний об'єктив у якісному виконанні
Чудова якість зображення, гарний ефект боке об'єктивів серії G, компактна та якісна конструкція, а також можливість інтуїтивного керування – все це в одному ширококутному дискретному об'єктиві. Цей легкий у переносці об'єктив ідеально підходить для ширококутної зйомки гарних краєвидів. Швидке, точне та тихе автофокусування робить його чудовим вибором для фото та відеозйомки, дозволяючи відобразити важливі моменти.
 
 
 
 
Набір портативних дискретних об'єктивів
Це один з наших дискретних об'єктивів G (продаються окремо), що пропонують різні фокусні відстані, але мають однаковий зовнішній вигляд, компонування елементів та діаметр фільтра (49 мм). Вони досить компактні, тому користувач може взяти з собою всі три, щоб отримувати відмінні знімки в різних ситуаціях, а завдяки однаковій вазі спрощується повторне балансування стабілізуючого підвісу.
 
 
 
 
Інтуїтивне управління, металевий корпус та чітка оптика
Металеве (алюмінієве) покриття корпусу та бленди об'єктива, а також вигравірувані позначки фокусної відстані та діафрагми підкреслюють всі переваги складання. Ультракомпактна та легка конструкція об'єктива G, кільце діафрагми та ручне фокусування з лінійним відгуком забезпечують високу якість зображення, а також інтуїтивне керування, яке перетворює зйомку на справжнє задоволення.
 
 
 
 
Компактна та легка конструкція для зручного перенесення та зйомки
Механічна конструкція об'єктиву реалізує всі переваги сучасної оптичної системи з оптимальним розміщенням трьох асферичних елементів та унікальним для бездзеркальних камер коротким робочим відрізком, що забезпечує приголомшливу компактність та малу вагу – всього 174 г. Об'єктив ідеально підходить для зйомки пейзажів, моментальної зйомки, відеозйомки , а також автопортрети з широким кутом огляду. Завдяки компактній конструкції цей об'єктив дуже портативний, тому він може бути цікавим як для користувачів повнокадрових камер, так і для власників камер APS-C.
 
 
 
 
Красивий і натуральний ефект Боке
7-пелюсткова циркулярна діафрагма з точним контролем сферичної аберації забезпечує гарний та натуральний ефект боке, властивий об'єктивам серії G.
 
 
 
 
Подвійні лінійні приводи для швидкого, точного та тихого автофокусування
Два лінійні приводи забезпечують швидке, точне автофокусування та відстеження, що дозволяє відобразити всі важливі моменти при вуличній зйомці. Швидке, точне, тихе автофокусування та відстеження дають приголомшливий результат як на фото, так і на відео.
 
 
 
 
Відмінна продуктивність при макрозйомці
Мінімальна відстань фокусування 35 см (1,15 фута) (AF) / 31 см (1,02 фута) (MF) та збільшення 0,18x (AF) / 0,21x (MF) роблять об'єктив корисним у багатьох ситуаціях, таких як настільна фотографія чи зйомка. крупним планом квітів або невеликих об'єктів, які ви знайдете в місті, з розмитість фону, який виділяє об'єкт.
 
 
 
 
Простота та надійність використання у компактній конструкції
Незважаючи на компактність, об'єктив має кнопку утримання фокусування, перемикач режимів фокусування, кільце апертури, перемикач клацання апертури та функцію ручного фокусування з лінійним відгуком для зручної зйомки. Алюмінієве покриття на корпусі та бленді об'єктива забезпечує його високу міцність та зносостійкість. А пиловологозахищена конструкція - надійність навіть при вуличній зйомці в несприятливих умовах.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Конструкція об'єктива
Завдяки бездоганній конструкції об'єктива G Lens від Sony досягається ідеальний баланс між високою роздільною здатністю та чудовим ефектом боке, що допомагає розкрити творчий задум. [1] Асферичний елемент [2] Скло із надмалою дисперсією.
 
 
 
 
 
 
 
 
Таблиця MTF
MTF (співвідношення контрастності двох максимально близьких ліній) — здатність об'єктива передавати деталі. [1] Контрастність (%) [2] Відстань від оптичного центру об'єктива (мм) [3] Макс. значення діафрагми [4] Значення діафрагми f/8 [5] Просторова частота [6] 10 пар ліній/мм [7] 30 пар ліній/мм [8] Радіальні значення [9] Тангенціальні значення.
 
 
Елементи керування об'єктива
1. Кільце фокусування; 2. Кільце апертури; 3. Кнопка утримання фокусування; 4. Маркування апертури; 5. Перемикач режимів фокусування; 6. Перемикач клацання діафрагми.
 

 

Sony FE 50mm f/2.5 G SEL50F25G - в інет-каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sony і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими фірмами, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при купівлі Sony FE 50mm f/2.5 G SEL50F25G Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення можна забрати в Дніпродзержинське максимально швидко.

Модель FE 50 мм f/2.5 G
Діаметр фільтра, мм 49
Розмір матриці Full frame
Фокусна відстань 50
Кути огляду 47°
Габарити 68х45 мм
Матеріал Метал
Матеріал корпуса Алюміній
Конструкція 9 елементів у 9 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,24
Мінімальна діафрагма f/22
Кількість пелюсток діафрагми 7
Вага 174 г
Кріплення об'єктиву (байонет) Sony E
Стабілізація зображення Стабілізація всередині камери
Максимальна діафрагма f/2.5
Макрозйомка Є
Пило-, вологозахист Є
Гарантія, міс. 24
Комплект поставки Бленда об'єктива, Документація, Задня кришка об'єктива, Об'єктив, Передня кришка об'єктива
Привід автофокусування Є
Артикул SEL50F25G.SYX