Sigma AF 90mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000010768
Фото: Sigma AF 90mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E)

У наявності

Ціна: 25 199 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

Об'єктив 90mm f/2.8 DG DN Contemporary  від  Sigma  – це короткофокусний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню та вражаючими оптичними характеристиками. Він добре підходить для портретної зйомки та вибіркової повсякденної зйомки. Максимальна діафрагма f/2,8для управління глибиною різкості та роботи у складних умовах освітлення. Цей об'єктив включає асферичний елемент і п'ять спеціальних елементів з низькою дисперсією для контролю аберацій і досягнення вражаючої різкості і чіткості. Об'єктив оснащений кільцем ручного налаштування діафрагми для покращення тактильних відчуттів, а також має кроковий двигун для швидкого та безшумного автофокусування. Заокруглена діафрагма з дев'ятьма пелюстками дозволяє досягти приємного плавного боці, а герметичний, суцільнометалевий корпус об'єктива дозволить знімати в несприятливих умовах.

Будучи частиною лінійки Contemporary у серії Sigma Global Vision , цей об'єктив розроблений для досягнення балансу між зручністю та продуктивністю та поєднує в собі компактну, легку конструкцію та універсальність у поводженні з визначними оптичними характеристиками.
 
Об'єктив серії I відрізняється елегантним та стильним дизайном, створеним за тими ж операційними стандартами, що й об'єктиви Sigma Cine , включаючи механічне кільце діафрагми, металеві компоненти з накаткою, а також різні перемикачі та тактильні елементи керування для інтуїтивно зрозумілого керування.
Короткофокусний 90-мм об'єктив призначений для повнокадрових бездзеркальних камер Sony з байонетом E, проте його також можна використовувати з моделями APS-C, де забезпечує фокусну відстань, еквівалентну 135 мм.
П'ять елементів зі спеціальною низькою дисперсією (SLD) помітно зменшують хроматичні аберації та колірну окантовку, підвищуючи чіткість і точність передачі кольору.
Один асферичний елемент допомагає контролювати спотворення та сферичні аберації для забезпечення високого ступеня різкості та точності відображення.
Вбудований кроковий двигун забезпечує плавне та безшумне автофокусування, яке доповнюється внутрішньою конструкцією фокусування, що забезпечує велику чуйність.
Кільце ручного налаштування діафрагми має положення «А» для вибору діафрагми на камері.
Заокруглена дев'ятипелюсткова діафрагма сприяє плавному та приємному боці.
Латунний байонет забезпечує підвищену точність та жорсткість кріплення, а гумове ущільнення вбудоване в конструкцію кріплення забезпечує захист від пилу та бризок.
 
 
 

Sigma AF 90mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E) - в інет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив З вигодами? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sigma і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sigma. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Nikon. Якщо виникли під час підбору Sigma AF 90mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Нікополі максимально швидко.

Фокусна відстань 90мм
Максимальна діафрагма f/2.8
Мінімальна діафрагма f/22
Кріплення об'єктиву Sony Е
Покриття формату об'єктива Повнокадровий
Кут огляду 27°
Мінімальна відстань фокусування 1,6'/50 см
Максимальне збільшення 0,2x
Коефіцієнт збільшення 1:5
Оптичний дизайн 11 елементів у 10 групах
Тип фокусу Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 55 мм (спереду)
Розміри (ø x Д) 2,5 х 2,4 дюйма / 64 х 59,7 мм
Маса 295 г