Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

Код товару: С000011263
Фото: Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

У наявності

Ціна: 33 093 33 033 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
 
Об'єктив Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art складається з 17 елементів у 14 групах, включаючи два елементи низької дисперсії (FLD), один елемент із дисперсією супернів (SLD) та чотирма асперсними елементами. Sigma використовує багато покриттів, включаючи нанопористе покриття (NPC) та покриття з водним та масляним відштовхуючим покриттям на самому передньому елементі об'єктива.
 
Внутрішній автофокус контролюється за допомогою ступінчастого двигуна та Sigma заявляє, що цей об'єктив сумісний з функціями Sony AF Assist. На підтримуваних камерах з багнетом L об'єктив буде працювати як у лінійному, так і в нелінійному режимі відповіді фокусного кільця.
 
Існують фізичні кільця для фокусування та діафрагми, і перемикач на корпусі об'єктива може вмикати або вимкнути кліки та вимкнути кільце діафрагми на вимогу. Також є перемикач блокування фокусування (MFL), який вимикає фокусувальне кільце після того, як ви досягли оптимального фокусу на об'єкті.
 
Інші функції включають 11-шергову діафрагму з закругленими пелюстками, діафрагма діафрагми від f/1.4 до f/16, мінімальна відстань фокусування 25 см, задній тримач фільтра, передня нитка для фільтра 72 мм та захист від пилу та розпилення
 
 

Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma І Ви побачите перелік з Об'єктиви Sigma. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари з каталогу створені відомими брендами, наприклад Pentax. Виникли при покупці Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кам'янець-Подільському максимально швидко.

Тип об'єктива Ширококутний
Формат Повний кадр
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 24 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.25 м
Світлосила f/1.4
Тип мотора Кроковий мотор
Оптична схема 17 елементів в 14 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 72 мм
Комплектація Об'єктив Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)
77мм кришка для об'єктива LCF-72 III
Задня кришка для об'єктива LCR II
Бленда LH782-01
Чохол
Розміри 75.7 x 97.5 мм
Вага 510 г