Aputure Light Dome III (APS0005A3E)

Код товару: С000011707
Фото: Aputure Light Dome III (APS0005A3E)

У наявності

Ціна: 10 122 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Aputure Light Dome III — це флагманський софтбокс для ліхтарів Bowens Mount від Aputure, який має ту саму круглу форму 90 см із абсолютно новим дизайном плоскої упаковки, що швидко складається. Розроблений для професіоналів у сфері кіно та відео, Light Dome III створює велике та вражаюче м'яке світло, заощаджуючи дорогоцінний час на знімальному майданчику та місце у вашому комплекті завдяки новому швидкому налаштуванню та тонкому профілю.

 

Незалежно від того, чи працюєте над рекламними роликами, корпоративним відео, портретами чи інді-до високоякісних фільмів, новий швидкоскладний дизайн Light Dome III допомагає кіно- та відеопрофесіоналам рухатися в стрімкому виробництві, де кожна секунда на рахунку. І як повне готове до роботи рішення, воно розроблено для покращення робочого процесу, щоб ви могли досягати більшого з меншими витратами.

 

Завдяки абсолютно новому дизайну швидкого складання Light Dome III тепер швидше, ніж будь-коли, заощаджуючи ваш дорогоцінний час на знімальному майданчику. Будучи одним із найшвидших на ринку круглих софтбоксів, які можна налаштувати, Light Dome III може за лічені секунди отримати повну параболічну форму, дозволяючи вам швидше почати зйомку.

 

  

Зробіть більше місця для освітлення за допомогою плоского дизайну Light Dome III. На відміну від традиційних швидких софтбоксів, які зберігають свою циліндричну форму в упаковці, швидкісне кільце Light Dome III складається в тонкий плоский профіль. Цей портативний і готовий до подорожей софтбокс вимагає менше часу на налаштування та дозволяє звільнити більше місця для інших інструментів для створення фільмів під час транспортування обладнання.

 

  

Спростіть свій набір інструментів за допомогою лише одного софтбокса для всіх ваших світильників Bowens, щоб ви могли працювати розумніше, а не складніше. Як і інші софтбокси Aputure, Light Dome III має універсальне кріплення Bowens і є ідеальною парою для цілого ряду світильників з точковим джерелом, починаючи від серії Aputure Light Storm і закінчуючи Amaran 150c і Amaran 300c.

 

Light Dome III пропонує всі інструменти, необхідні для впевненої зйомки прямо з коробки. Перемикайтеся між двома щільностями дифузії, щоб створювати м’яке світло, або створюйте більший контраст і глибину своїх зображень за допомогою тканинної сітки керування світлом під кутом 40º. З усіма інструментами, упакованими в сумку для транспортування, Light Dome III є готовим до використання рішенням для точного налаштування ідеального освітлення.

 

Створюйте красиві круглі відблиски за допомогою 32-стороннього круглого дизайну Light Dome III, щоб вдихнути життя в очі будь-якого об’єкта. Завдяки найбільш круглій формі серед усіх софтбоксів на ринку, ви можете створювати більш круглі відблиски, які імітують природні джерела світла, такі як сонце.

 

Light Dome III розроблений, щоб не відставати від стрімкого світу професіоналів кіно та відео. Його нові 16 міцних сталевих стрижнів міцніші та довговічніші та зберігають свою параболічну форму краще, ніж Light Dome II.

 

Комплектація:

 

  • Light Dome III
  • 1 Stop Diffusion Cloth
  • 2 Stop Diffusion Cloth
  • 40º тканинна сітка контролю світла
  • Сумка для перенесення

 

Aputure Light Dome III (APS0005A3E) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Софтбокси або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Софтбокс на кращих умовах. Щоб вам простіше було вибрати Софтбокс, за допомогою зручної навігації. Введіть: Aputure і Вам будуть запропоновані різні Софтбокси Aputure. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими фірмами, наприклад Power Plant. З'явилися при покупці Aputure Light Dome III (APS0005A3E) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Чернівцях у стислі строки.

РОЗМІРИ

Модифікатор (вбудований) Ø89,0 x 60,0 см
Модифікатор (згорнуто) 88,0 x 18,0 x 5,0 см
Дифузійні тканини (1 stop та 2 stop) Ø88,0 см
Сітка контролю світла 40º Ø88,0 x 4,2 см
Сумка для перенесення 93,0 x 30,0 x 1,5 см

ВАГА

Всього 2,24 кг