Aputure Light Dome Mini SE (APL0010A30)

Код товару: С000011801
Фото: Aputure Light Dome Mini SE (APL0010A30)

У наявності

Ціна: 3 190 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Amaran Light Dome Mini SE — це компактний розсіювач Bowens Mount octabox, який перетворює світильники з точковим джерелом, такі як Amaran 150c і 300c, у м’яке, але спрямоване джерело світла.

 

Завдяки простій швидкознімній конструкції та переробленим засувкам для максимальної зручності ви можете легко налаштувати або розібрати софтбокс за лічені секунди. Просто прикріпіть внутрішню перегородку та передню дифузійну тканину, яка входить у комплект, щоб пом’якшити ваші світильники Bowens Mount у будь-якому середовищі.

 

  

Light Dome Mini SE максимізує віддачу м’якого світла завдяки використанню форми глибокого параболічного софтбоксу з восьмикутною передньою частиною та сріблястою внутрішньою обшивкою з високим відбиттям. Ця конструкція забезпечує рівномірний вихід світла з плавним переходом яскравості від центру вихідного світла до його країв. Це дає користувачам можливість рівномірно освітлювати об’єкти та великі простори, не турбуючись про гарячі точки.

 

Комплектація:

 

 

  • Cофтбокс Aputure Light Dome Mini SE
  • Передня тканинна дифузор
  • Внутрішня перегородка дифузор
  • Кільцевий адаптер Bowens Mount
  • Сумка для перенесення

 

Aputure Light Dome Mini SE (APL0010A30) - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Софтбокси А також інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Софтбокс за доступною ціною. Щоб точно підібрати Софтбокс, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Aputure і перед вами з'явиться Софтбокси Aputure. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Godox. Якщо виникли під час підбору Aputure Light Dome Mini SE (APL0010A30) Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Нікополі в необхідні терміни.

РОЗМІРИ

Модифікатор (вбудований) 58,0 x 34,0 x 21,5 см
Модифікатор (згорнуто) 19,0 x 19,0 x 46,5 см
1,5 Діаметр дифузійної тканини Ø44,5 см
Діаметр дифузії внутрішньої перегородки Ø55,0 см

ВАГА

Всього 0,73 кг