Tamron 20mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Sony E)

Код товару: С000011917
Фото: Tamron 20mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Sony E)

У наявності

Ціна: 12 189 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

Об'єктив 20mm F/ 2.8 Di III OSD M1:2 (модель F050) відрізняється високою швидкістю роботи і чудовою різкістю і деталізацією, характерною для об'єктивів з фіксованою фокусною відстанню. Це ідеальний ультраширококутний об'єктив для будь-якого фотографа. Він призначений виключно для бездзеркальних камер.
Легка і компактна модель F050 надзвичайно мобільна і відмінно підходить для ситуацій, коли хочеться подорожувати без нічого. Об'єктив Tamron 20mm - по-справжньому творчий інструмент, який робить пейзажну перспективу в кадрі максимально цікавою, динамічною і виразною, унікальною навіть для надширококутним об'єктивів.
 
      
 
Неймовірно коротка (11 см) мінімальна дистанція фокусування дозволяє наблизитися до об'єктів зйомки набагато ближче, ніж можна було собі уявити.
Модель F050 з високою світлосилою F / 2. 8 виготовляється з використанням спеціалізованих скляних матеріалів, в тому числі низькодисперсного елемента LD (Low Dispersion) і скляного литого асферичного елемента GM (Glass Molded Aspherical), оптимально розташованих для ефективного усунення аберацій.
Модель F050 забезпечує видатні оптичні характеристики по всьому полю кадру і чітке зображення, що передає всі аж до найдрібніших деталей текстури об'єкта. Вологостійка конструкція і грязевідштовхувальне покриття дозволяють фотографам сміливо знімати на вулиці в будь-яку погоду.
Якщо ви збираєтеся придбати надширококутний об'єктив, модель F050 по праву стане вашим вибором №1.
 
Оптимально розташованих для ефективного усунення аберацій. Модель F050 забезпечує видатні оптичні характеристики по всьому полю кадру і чітке зображення, що передає всі аж до найдрібніших деталей текстури об'єкта. Вологостійка конструкція і грязевідштовхувальне покриття дозволяють фотографам сміливо знімати на вулиці в будь-яку погоду. 
Однією з ключових особливостей, які роблять цей об'єктив таким привабливим, є його здатність знімати з надзвичайно близької відстані. Тепер ви станете до об'єкта ближче, ніж будь-коли могли собі уявити. При мінімальній дистанції фокусування 11 см об'єктив досягає максимального коефіцієнта збільшення 1: 2. Ці чудові характеристики унікальні для ширококутний об'єктив і дозволяють фотографам створювати композиції з використанням драматичної перспективи (найближчі об'єкти при цьому здаються помітно більше, а дальні - візуально зменшуються). Підійшовши настільки близько до об'єкту зйомки, можна зробити єдину в своєму роді фотографію з красиво розмитим фоном - боке.
 
Бери його з собою по всіх усюдах! З цим об'єктивом так само зручно подорожувати, як і знімати ім. А оскільки він підходить для невеликих повнокадрових бездзеркальних камер, вся ваша система стає легкою, швидкою і гнучкою. Tamron 20mm відрізняється надзвичайно компактним корпусом і важить всього 220 грам при загальній довжині 64 мм. Він дуже зручний в перенесенні, маневренен і дивно простий у використанні. Оскільки загальна довжина об'єктива при фокусуванні не змінюється, до об'єкту зйомки можна підійти так близько, наскільки необхідно, не побоюючись його випадкового зіткнення з передньою лінзою. Об'єктив має той же діаметр фільтра 67 мм, як і інші об'єктиви Tamron даної серії - з високою світлосилою для бездзеркальних камер Sony E-mount. Таким чином, для всієї серії можна застосовувати одні і ті ж фільтри (наприклад, поляризаційні), кришки об'єктивів та інші аксесуари. Об'єктив Tamron 20mm F / 2.8 - «велика річ в маленькій упаковці".
 
Система автофокусу AF з оптимізованим приводом OSD з легкістю відстежує постійно рухомі об'єкти
Система автофокусу AF оснащена недавно розробленим приводом OSD (Optimized Silent Drive). Фотографи та їх клієнти можуть вільно спілкуватися і насолоджуватися настроєм моменту, віддаючи всю увагу портретній зйомці без періодичних відволікаючих чинників - шуму двигуна об'єктива. Крім того, точність і швидкість автофокусування збільшилися, гарантуючи точне фокусування навіть при відстеженні постійно рухаються.
 
 
 
 

Tamron 20mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Sony E) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Tamron і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Tamron. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Sony. Виникли при виборі Tamron 20mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Sony E) Запитайте наших професіоналів. Товари заберіть в Харкові без затримок.

Технічні характеристики
Конструкция
9/10
Минимальная дистанция фокусировки
0.11 м
Угол обзора
94 ° 30 '
Минимальная диафрагма
f/22
Диаметр резьбы для фильтров
67 мм
Габариты (диаметр х длина)
73/64 мм
Комплект поставки
225 гр
 
Основні характеристики
Тип объектива
Широкоугольный объектив
Байонет (крепление)
Sony E
Фокусное расстояние
20 мм
Диафрагма
f/2.8 
Стабилизатор изображения
Ні