Sony E 10-20mm f/4 PZ G

Код товару: С000011918
Фото: Sony E 10-20mm f/4 PZ G

У наявності

Ціна: 29 482 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Легкий, надширокий, Power Zoom
Об'єктив Sony E 10-20mm f/4 PZ G є легким і універсальним надширококутним зум-об'єктивом з матрицею APS-C, який ідеально підходить для відеоблогів і створення контенту. Завдяки функції Power Zoom, інтуїтивно зрозумілому управлінню та вдосконаленій оптиці цей портативний універсальний об'єктив чудово підходить для повсякденної зйомки, а оновлена продуктивність автофокусу також підвищує швидкість для приголомшливих можливостей відеовиробництва.
 
Оптимізований для відео та відеоблогів
Основні характеристики цього об'єктива, створеного з урахуванням вимог ведення відеоблогів, пов'язані з продуктивністю відеозапису, простотою використання та універсальним дизайном:
 
- Внутрішній механізм Power Zoom з електронним керуванням дозволяє виконувати плавне масштабування під час зйомки з можливістю керування через корпус об'єктива, за допомогою важеля трансфокатора або кільця трансфокатора або деяких корпусів камери.
- Внутрішній зум і внутрішнє фокусування зберігають загальну довжину об'єктива під час роботи, а також допомагають зменшити будь-яке усунення центру тяжіння об'єктива для кращої продуктивності при встановленні на ручний стабілізатор.
- Система лінійного автофокусування особливо тиха і плавна, також підтримує ручне фокусування з лінійним відгуком для природного керування ручним фокусуванням.
- Smooth Motion Optics (SMO) пригнічує тремтіння фокусу, допомагаючи зберегти композиційну точність при зміні фокусу. Цей об'єктив також сумісний із функцією компенсації дихання у деяких камерах Alpha.
 
Оптика серії G
Надширококутний зум пропонує універсальний діапазон фокусних відстаней, еквівалентний 15–30 мм, забезпечуючи ідеальний баланс між досить широким кутом огляду для ведення відеоблогінгу в стилі селфі з рук та досить вузьким для повсякденного природного запису. Крім того, постійна максимальна діафрагма f/4 забезпечує постійність у всьому діапазоні зуму та поєднує яскравість із компактним дизайном.
- Три асферичні елементи допомагають досягти високої різкості і пригнічують спотворення та сферичні аберації.
- Два елементи ED забезпечують більшу чіткість і точність кольору за рахунок зменшення хроматичних аберацій.
- Один елемент ED Aspherical додатково сприяє вражаючій якості зображення, коригуючи різні аберації.
- Кругла діафрагма сприяє плавному та природньому якості боке.
 
Покращена продуктивність фокусування
Система Linear Motor використовує два окремих двигуни для забезпечення швидкого, безшумного і точного автофокусування та відстеження. Ця конструкція також сприяє більш природному та інтуїтивно зрозумілому ручному управлінню фокусуванням Linear Response, а перемикач AF/MF розташований на оправі об'єктива для швидкого перемикання режимів фокусування.
- Конструкція внутрішнього фокусування забезпечує швидке фокусування та підтримує постійну загальну довжину об'єктива під час роботи.
- Підходить для зйомки крупним планом, мінімальна відстань фокусування в положенні 10 мм становить 5,1 дюйми, а в положенні 20 мм - 6,7 дюйми з максимальним збільшенням 0,18x; обидві ці відстані крупним планом можливі лише з ручним фокусуванням. При використанні автофокусу мінімальна відстань фокусування становить 7,9 дюйми при максимальному збільшенні 0,14x.
 
Легкий дизайн, інтуїтивно зрозуміле керування
Цей об'єктив 10-20 мм з діафрагмою f/4 відрізняється компактністю і легким дизайном, але при цьому має вражаючі оптичні характеристики і помітну постійну максимальну діафрагму f/4. Об'єктив також захищений від негоди та має інтуїтивно зрозумілий дизайн для простоти використання, що робить його універсальним ширококутним об'єктивом для гібридних стрільців та творців контенту.
- Вражаюче легка конструкція важить 6,3 унції, а гладка конструкція має довжину 2,2 дюйми, що робить цей об'єктив ідеальним для повсякденного використання з рук та подорожей.
- Пило- та вологозахищена конструкція підходить для роботи в суворих умовах.
- Для простого регулювання фокусної відстані можна використовувати як вбудований важіль Power Zoom на корпусі об'єктива, так і спеціальне кільце масштабування. У деяких камерах Sony Power Zoom також можна використовувати елементи керування на камері.
- На деяких камерах Alpha також можна регулювати напрямок обертання кільця трансфокації.
- Дистанційне керування зумом також можливе за допомогою додаткової знімальної бездротової рукоятки GP-VPT2BT або з підключеного смартфона.
      
 

Sony E 10-20mm f/4 PZ G - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. З асортименту виберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sony і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sony. Як бачите, все досить просто. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при виборі Sony E 10-20mm f/4 PZ G Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Черкасах якомога швидше.

Виробник
 
Sony
Тип об'єктива
Ширококутний
Світлосила
Світлосильний
Колір
 
Чорний
Байонет
Sony E-mount
Кути огляду
109 - 70
Діаметр різьби для світлофільтру
62 мм
Вбудований мотор в об'єктиві
Є
Фокусна відстань
10 мм
Мінімальна відстань фокусування
0,20
Мінімальна діафрагма (F)
F/22
Діафрагма при мін./макс. фокусній відстані
F/4.0
Число пелюсток діафрагми
7
Діаметр
70 мм
Вага
178 г
Довжина
55 мм