Sony FE 20mm F1,8G

Код товару: С000011920
Фото: Sony FE 20mm F1,8G

У наявності

Ціна: 34 895 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

У широкоугольном дискретно об'єктиві з широкою діафрагмою використовується оптична технологія від Sony, що забезпечує високу роздільну здатність на всій площі кадру з діафрагмою f / 1.8. Об'єктив також має відмінну автофокусуванням і функціями управління. Його компактна конструкція сумісна з байонетом Е для зйомки в будь-яких умовах.

В інноваційної оптичної конструкції об'єктива використовуються два удосконалених асферических (АА) елемента, які пригнічують аберації, щоб забезпечити високий дозвіл на всій площі кадру при максимально відкритій діафрагмі f / 1.8.

Компактність, легкість, а також сумісність з байонетом E дозволяють встановлювати об'єктив на підвіси і рукоятки, що забезпечує неймовірну мобільність всієї системи. FE 20 мм f / 1.8 G - це універсальний об'єктив, який підходить для фото- та відеозйомки в будь-яких умовах.

FE 20 мм f / 1.8 G оснащений усіма передовими функціями серії об'єктивів G. Зокрема, точне регулювання сферичної аберації і 9-пелюсткова циркулярна діафрагма створюють плавний ефект боке і забезпечують передачу природних відтінків.

Два лінійних приводу XD (eXtreme Dynamic) використовують швидкісний потенціал корпусу сучасних камер і дозволяють максимально ефективно застосовувати такі функції, як автофокусування і відстеження, щоб точно знімати швидкого руху об'єктів. Нові алгоритми керування автофокусуванням забезпечують тиху зйомку при роботі з об'єктивами з широкою діафрагмою, мінімізуючи затримки і вібрації.

Ідеальний кут огляду для створення Селфі становить 20 мм. Цей об'єктив дозволяє знімати з мінімальною фокусною відстанню 0,19 м при включеній АФ, а якщо ви оберете ручне налаштування, то відстань можна скоротити до 0,18 м. Також об'єктив можна легко закріпити на підвісі або рукоятці, що зручно при зйомці Селфі або фото крупним планом.

Розташування кнопки утримання фокусування, перемикача режимів фокусування і кільця діафрагми було ретельно продумано, щоб забезпечити зручність і простоту використання. Також ви можете призначити кнопці утримання фокусування інші функції з меню на камері. На фронтальний елемент об'єктива нанесено фтористі покриття, що відштовхує воду і бруд. Об'єктив пило- та вологозахищений - його можна впевнено використовувати при зйомці на вулиці.

 

 

Sony FE 20mm F1,8G - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив з хорошими знижками. Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sony і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sony. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Tamron. Виникли при покупці Sony FE 20mm F1,8G Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлений товар можна отримати Вінниці в швидкі терміни.

Тип об'єктива Ширококутний
Формат Повний кадр
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 20 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.18 м
Світлосила f/1.8
Тип мотора Лінійний двигун
Оптична схема 14 елементів в 12 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 67 мм
Комплектація Об'єктив Sony FE 20mm f/1.8 G (SEL20F18G)
Передня кришка для об'єктива
Задня кришка для об'єктива
Бленда
Чохол
Розміри 73.5 x 84.7 мм
Вага 373 г