Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II SEL1635GM2

Код товару: С000012029
Фото: Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II SEL1635GM2

У наявності

Ціна: 91 650 90 744 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об’єктив Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II забезпечує динамічні ширококутні перспективи з надзвичайною роздільною здатністю й ефектом боке, повністю розкриваючи швидкість і технічні характеристики передових камер. Незрівнянне АФ цього найкомпактнішого й найлегшого у своєму роді об’єктива надає значні переваги для фото- й відеозйомки.
 
Висока роздільна здатність забезпечує відмінну деталізацію по всій площині зображення в діапазоні фокусної відстані 16–35 мм, навіть якщо діафрагму максимально відкрито. П’ять асферичних елементів містять три елементи XA, а ефективний контроль аберацій забезпечує високу роздільну здатність і виразний ефект боке.
 
Максимальна діафрагма f/2.8, інноваційна оптична конструкція і вдосконалена 11-пелюсткова діафрагма дають змогу створювати плавний і красивий ефект боке. Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II також забезпечує виняткові знімки великим планом із мінімальною фокусною відстанню 0.22 м в усьому діапазоні та з максимальним збільшенням 0.32x. Робіть динамічні знімки з близької відстані, а глибокий ефект боке додасть їм виразності.
 
Зменшення ефектів "дихання" та зсуву фокуса, а також зсуву осі під час збільшення сприяє плавній відеозйомці, а високодинамічні лінійні приводи (XD) і вдосконалена діафрагма знижують шум і вібрацію. Центр ваги зміщується зовсім трохи, тому об’єктив чудово підходить для стабільної зйомки з рук, і вам не потрібно повторно налаштовувати його після зміни параметрів масштабування, коли використовується підвіс.
 
В об’єктиві Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II використовується механізм плаваючого фокуса, зокрема чотири оригінальні лінійні приводи XD й точне керування об’єктивом, що збільшує швидкість АФ до 2 разів.
 
Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II – найменший і найлегший у світі об’єктив f/2.8 зі змінною фокусною відстанню 16–35 мм, він забезпечує надзвичайну якість зображення завдяки елементам XA і склу наднизького розсіювання в удосконаленій оптичній конструкції.
 
Перемикач ON/OFF і перемикач блокування забезпечують гнучкість керування діафрагмою, а дві кнопки утримування фокуса надають зручний доступ для горизонтальної або вертикальної зйомки. Кнопкам утримування фокуса можна призначати функцію з основного меню. Усі шви герметично закриті, кнопки й перемикачі мають силіконові прокладки, а гумове кільце ущільнює кріплення об’єктива для захисту від пилу й вологи.
 
 
 

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II SEL1635GM2 - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Об'єктив за економною ціною? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sony і перед вами будуть усі Об'єктиви Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Pentax. Виникли при замовленні Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II SEL1635GM2 Питання можна прояснити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Харкові у стислі строки.

Тип об'єктива Ширококутний
Формат Повний кадр
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 16 - 35 мм
Кратність зуму 2x
Мінімальна дистанція фокусування 0.22 м
Світлосила f/2.8
Тип мотора Лінійний двигун
Оптична схема 15 елементів в 12 групах
Стабілізатор зображення Так
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Так
Діаметр фільтра 82 мм
Комплектація Об'єктив Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II (SEL1635GM2)
82мм кришка для об'єктива ALC-F82S
Задня кришка для об'єктива ALC-R1EM
Бленда ALC-SH177
Чохол
Розміри 87.8 x 111.5 мм
Вага 547 г