Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E

Код товару: С000012159
Фото: Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E

Нема в наявності

Ціна: 38 503 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив Tamron AF 70-180mm F/2.8 Di III VXD для Sony E (A056) для повнокадрових бездзеркальних камер Sony; Швидкодіючий телеоб'єктив з високою світлосилою F/2.8, легка вага та швидкісний автофокус роблять цей телеоб'єктив найкращим у своєму класі
Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VXD (Модель A056) – це світлосильний телезум-об'єктив для повнокадрових бездзеркальних камер з байонетом Sony E. Його відмінні риси - чудова якість зображення навіть при максимальному значенні діафрагми F/2.8 на всьому діапазоні фокусних а також найлегший і компактний у світі корпус із діаметром фільтра 67 мм, максимальним діаметром 81 мм, довжиною 149 мм (на фокусній відстані 70mm) та вагою 810 грам. Завдяки великій кількості спеціалізованих елементів об'єктив 70-180mm F/2.8 забезпечує чудові оптичні характеристики, а дуже коротка мінімальна дистанція фокусування MOD (Minimum Object Distance), що становить 0,85 м, розширює можливості творчого самовираження.
З метою удосконалення приводу автофокусу AF компанія Tamron розробила новий лінійний двигун VXD з екстремально високим крутним моментом (Voice-coil eXtreme-torque Drive), що ефективно і безшумно управляє механізмом фокусування, забезпечуючи найвищий рівень швидкості і точності автофокусування за всю історію. Для досягнення відмінних результатів зйомки на всіх дистанціях фокусування в об'єктиві використовується плаваюча система лінз. Електронний контролер приводу одночасно керує двома блоками двигуна VXD, а плаваюча система лінз сприяє створенню різких і деталізованих зображень як ближніх, так і далеких об'єктів зйомки.
 
Компактний та легкий корпус спрощує роботу з телеоб'єктивом
Компанія Tamron розробила компактний і легкий об'єктив, що ідеально підходить для повнокадрових бездзеркальних камер. Щоб досягти такого невеликого розміру за збереження високої якості зображення та світлосили F/2.8, максимальна фокусна відстань на довгому кінці була обмежена 180 міліметрами (180mm), а також впроваджено інноваційний механізм зумування.
 
Для компенсації мікрорухів під час зйомки з рук використовується внутрішньокамерна функція стабілізації зображення. В результаті створений дуже компактний телеоб'єктив, який простий в керуванні та зручний для будь-яких видів зйомки. Діаметр фільтра у нього дорівнює 67 мм, як і в інших об'єктивів Tamron даної серії для повнокадрових бездзеркальних камер, що значно спрощує роботу з фільтрами та усуває необхідність пошуку передніх кришок різного діаметра при зміні об'єктивів. Вражаюча портативність нового об'єктиву розширює його можливості у багатьох жанрах фотографії.
 
Найвищий рівень швидкості та точності автофокусу за всю 70-річну історію створення об'єктивів Tamron.
Компанія Tamron спеціально для телезуму 70-180mm F/2.8 розробила перший у світі привід механізму автофокусування на базі лінійного двигуна з екстремально високим крутним моментом VXD (Voice-coil eXtreme-Drive Drive).
Працюючи швидше, ніж будь-коли, привод також підтримує точність позиціонування до 0,005 мм, що становить менше однієї десятої ширини людського волосся! Це забезпечує безпрецедентно швидке та точне автофокусування. В об'єктиві використовується плаваюча система лінз, об'єднана з двома високошвидкісними високоточними робочими блоками двигуна VXD з удосконаленим електронним керуванням.
Інноваційна конструкція дозволяє створювати чіткі та красиві зображення будь-яких об'єктів на ближніх та далеких дистанціях фокусування, і водночас зменшує розмір та вагу об'єктива. Значно покращено роботу автофокусу, необхідного для зйомок спортивних змагань і гонок - двох стандартних напрямків застосування телеоб'єктивів.
Драматичні, насичені діями моменти ніколи не будуть втрачені, чи то під час фото- чи відеозйомки. Крім того, новий зум-об'єктив забезпечує достатню безшумність (особливо порівняно із звичайною системою приводу), оскільки лінійний двигун сконструйований так, щоб зменшувати вібрації, що виникають під час роботи приводу. Тому він ідеальний для зйомок в умовах, що потребують низького рівня шуму.
 
Прекрасна якість зображення, що передає атмосферу моменту.
При розробці телеоб'єктиву 70-180mm F/2.8 компанія Tamron прагнула знайти баланс між компактним розміром та легкою вагою, не жертвуючи при цьому високою якістю зображення.
Його оптична конструкція складається з 19 елементів у 14 групах. Чимала кількість спеціалізованих елементів, включаючи лінзи з наднизькою дисперсією XLD (eXtra Low Dispersion), низькою дисперсією LD (Low Dispersion), скляні асферичні лінзи GM (Glass Molded Aspherical) і гібридні асферичні елементи, в комплексі забезпечують виключно високу роздільну здатність. Все поле кадру - від центру до краю зображення. Покриття антивідблиску другого покоління BBAR-G2 (Broad-Band Anti-Reflection Generation2)
використовується для ефективного придушення ореолів та відблисків, а також для точної, повністю контрастної передачі найдрібніших деталей навіть в умовах контрового світла. Новий об'єктив гарантує видатну різкість та деталізацію без компромісів на всьому діапазоні фокусних відстаней, зберігаючи настрій та атмосферу будь-якої сцени.
 
 
 
 

Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Tamron і Вам будуть показані всі Об'єктиви Tamron. У нас вибрати фототовари найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Lensbaby. Виникли при замовленні Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари можна забрати в Кам'янець-Подільському якомога швидше.

Технічні характеристики
Конструкция
19/14
Минимальная дистанция фокусировки
0,27м
Диаметр резьбы для фильтров
67 мм
Габариты (диаметр х длина)
81х149 мм
Вес
810 г
 
Основні характеристики
Тип объектива
Телеобъектив
Байонет (крепление)
Sony E (Full-Frame)
Фокусное расстояние
70-180mm
Диафрагма
F / 2,8