Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z

Код товару: С000012174
Фото: Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z

Очікується

Ціна: 157 843 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Об’єктив RF 24-105mm F2.8L IS USM Z об’єднує світи телетрансляцій, кіновиробництва та фотографії. Цей новаторський об’єктив епохи гібридних технологій пропонує кінематографістам і фотографам найкращу якість зображення та продуктивність. Завдяки постійній величині діафрагми f/2,8 для створення захоплюючого ефекту «боке», а також зменшеній пульсації фокуса та електронному управлінню зміною фокусної відстані він установлює новий стандарт для всіх творців контенту.
 
Невисувна оправа  Внутрішній механізм масштабування підтримує постійну фокусну відстань об’єктива
Оптична стабілізація зображення  До 5,5 ступеня стабілізації зображення.
Знімне кріплення штатива  Для встановлення на штативи та моноподи
 
Цей об’єктив чудово підійде для будь-якого виду фото- та відеозйомки завдяки швидкій діафрагмі f/2,8, що забезпечує чудовий контроль глибини різкості, універсальному діапазону масштабування для зйомки в будь-яких ситуаціях і спеціальним операторським функціям для створення відеороликів кінематографічної якості.
 
Короткометражні та документальні фільми
Швидка й безшумна — ідеально підходить для зйомки одним оператором, коли немає часу міняти об’єктив. Додаткова потужна система масштабування покращує техніку плавного масштабування.
Весілля та інші заходи
Створюйте високоякісні фотографії та відео за допомогою одного об’єктива та знімайте всі події протягом дня навіть в умовах слабкого освітлення.
 
Портрети
11-пелюсткова діафрагма забезпечує приголомшливі розфокусовані світлі ділянки, а також неймовірну різкість і точну передачу кольорів.
 
 
 
Жодних обмежень для творчості з постійною діафрагмою f/2,8
Досягайте неймовірних результатів завдяки чудовому контролю глибини різкості, навіть коли рівень освітлення падає. Фокусна відстань 24–105 мм і 5,5-ступеневий оптичний стабілізатор зображення (8 узгоджених ступенів IBIS та OIS) установлюють нові стандарти фото- й відеозйомки.
 
Зйомка з винятковою різкістю та контрастністю зображення
Чотири наднизькодисперсні оптичні елементи коригують хроматичну аберацію, а три асферичні лінзи компенсують сферичні аберації. Покриття ASC та Super Spectra Coating допоможе вам зменшити ореоли й відблиски, а фторний захист на передньому елементі зменшує забруднення поверхні об’єктива.
 
Швидше та інтуїтивніше регулювання діафрагми
Використовуйте кільце діафрагми під час відеозйомки для ручного керування діафрагмою та насолоджуйтеся плавною і безшумною зйомкою. Фіксатор дозволяє зафіксувати кільце діафрагми в положенні Auto (Авто) для фотозйомки і розблокувати його для плавного регулювання діафрагми, що ідеально підходить для відеозйомки.
 
 
 
ПОТУЖНА ОПТИЧНА СТАБІЛІЗАЦІЯ ЗОБРАЖЕННЯ
5,5-ступеневий оптичний стабілізатор зображення (8 узгоджених ступенів IBIS та OIS) установлює нові стандарти гнучкості для фото- й відеозйомки.
 
Швидке автофокусування для фото й відеозйомки
Подвійні приводи Nano USM однаково чудово працюють як для фото-, так і для відеозйомки, забезпечуючи професійне електронне управління зміною фокусної відстані навіть під час масштабування2, а також компенсацію дихання при фокусуванні для збереження постійного поля огляду в процесі відеозйомки.
 
Упевнена та гнучка зйомка
Наближайтеся до об’єктів та налаштовуйте фокус на відстані від 0,45 м, щоб зробити великий план, який заповнить увесь кадр. Дві налаштовні функціональні кнопки об’єктива й зручне кільце керування надають додаткові можливості керування, наприклад призупинення автофокусування в режимі слідкуючого автофокусування.
 
Плавне дистанційне масштабування
Керуйте додатковими адаптерами Power Zoom PZ-E2 або PZ-E2B вручну або дистанційно за допомогою програм Canon Camera Connect / службової програми EOS Utility, функції дистанційного керування з браузера Browser Remote або через IP за допомогою протоколу Canon XC із сумісними камерами. 20-контактний інтерфейс (лише для PZ-E2B) забезпечує додаткову підтримку масштабування/фокусування об’єктива Canon та рукоятки Zoom Servo Grip.
 
 
Технічні характеристики
Стандартний масштаб 24–105 мм F2.8
Професійне стандартне масштабування для відео та фото
Плавний хід кільця діафрагми
З функцією автоматичної фіксації положення діафрагми
11-пелюсткова кругла діафрагма
Для творчого керування боке та відблисками
Стабілізація зображення
5,5 ступеня оптичної стабілізації, 8 ступенів комбінованої стабілізації1
Асферичні та наднизькодисперсні оптичні елементи
Для створення зображення високої якості зображення з максимальною різкістю
Подвійний привід Nano USM
Для плавної, швидкої та безшумної роботи автофокусу
Спеціальні кнопки та кільце керування
Для простоти настройки та контролю налаштувань камери
Опціональні адаптери Power Zoom
Для неперервної роботи та керування масштабуванням
 
 
 
 
 

Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Об'єктив за низькою ціною? Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon і перед вами з'явиться все Об'єктиви Canon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Pentax. Якщо з'явилися при виборі Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари отримаєте Краматорську без затримок.

Минимальная дистанция фокусировки
0,45 м
Минимальная диафрагма
22
Диаметр резьбы для фильтров
82 мм
Габариты (диаметр х длина)
Розміри (ø x L) 88,5 x 199 мм
Вес
Вага 1,3 кг
Стабилизатор изображения
5,5 ступеня стабілізації зображення.
Минимальное отмеченное расстояние фокусировки
0,45
Фокусное расстояние
24 - 105 мм
Максимальная диафрагма
2,8
Минимальная диафрагма
22
Фокусировка
АФ за допомогою вбудованого ультразвукового приводу та ручне фокусування
Диапазон фокусировки
0,45 m (1.48 ft) - ∞
Число лепестков диафрагмы
11-пелюсткова діафрагми
Оптическая схема
23 елементи в 18 групах
Угол обзора (диагональ/горизонталь/вертикаль)
84° до 23° 20'
Максимальное увеличение
Максимальне збільшення 0,08 до 0,29x
Диаметр и шаг резьбы для фильтра
Розмір фільтра 82 мм
Максимальный диаметр / длина объектива
Розміри (ø x L) 88,5 x 199 мм
Вес
Вага 1,3 кг
Байонет
Canon RF
Совместимость
Full Frame