Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Код товару: С000006629
Фото: Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

У наявності

Ціна: 38 616 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Стандартний зум-об'єктив серії L з професійною продуктивністю
 
Стандартний зум-об'єктив EF 24-105mm f/4L IS II USM забезпечить помітно кращу маневреність незалежно від того, що ви знімаєте – фото чи відео. Ідеальний вибір, у випадках, коли вам потрібна виняткова якість зображення, а у вас лише один об'єктив.
 
 
Чудовий об'єктив для наступних видів зйомки:
 
Краєвид
 
Зафіксуйте захоплюючі види гірських схилів, морських просторів, архітектурних пам'яток та урбаністичних пейзажів.
 
 
 
Портрет
 
Чудово підходить, щоб сфотографувати емоції людей - ідеальний вибір для зйомки весіль, урочистостей та вечірок.
 
 
 
Подорожі
 
Щоб знімати в подорожах, зовсім не обов'язково багато їздити світом — огляд пам'яток та невеликі спонтанні поїздки можуть подарувати безліч пам'ятних моментів.
 
 
 
 
Для вражаючих зображень високої якості
 
Спеціальні лінзи допоможуть досягти високої якості зображення у всьому діапазоні зумування завдяки зниженню видимого спотворення. Вбудоване вдосконалене покриття Air Sphere Coating усуває відблиски та паразитне засвічення під час зйомки в умовах непередбачуваного природного світла.
 
Збільшений діапазон зумування з постійною максимальною діафрагмою
 
Швидка зміна фокусної відстані (ширококутне, стандартне та телефото) із збереженням максимальної діафрагми f/4.
 
 
Чіткі знімки навіть при слабкому освітленні
 
Стабілізатор зображення скорочує розмиття, спричинене струсом камери, дозволяючи виконувати зйомку з використанням витримки на 4 ступені більш тривалою, ніж зазвичай.
 
Універсальність під час роботи з відео
 
EF 24-105mm f/4L IS II USM також чудово підходить для запису відео, як і для фотозйомки, забезпечуючи ідеальну фокусну відстань у компактному корпусі для зйомки різних об'єктів. Удосконалене автофокусування дозволяє досягти професійного, практично безшумного переходу фокусу і плавного, безперервного фокусування, що слідкує, з можливістю ручної корекції.
 
Продовжуйте знімати, навіть якщо стане тяжко йти
 
EF 24-105mm f/4L IS II USM відрізняє новий зовнішній дизайн об'єктивів серії L. Цей міцний об'єктив створений для складних умов професійного використання завдяки покращеній стійкості до ударів та вібрації.
 
 
 
Чи потрібно мені оновити свій об'єктив?
 
Об'єктив EF 24-105mm f/4L IS II USM прийшов на зміну EF 24-105mm f/4L IS USM і має стати стандартним об'єктивом для багатьох фотографів, як любителів, так і професіоналів.
 
 
Оптична система
 
У порівнянні зі своїм попередником EF 24-105mm f/4L IS II USM відрізняється оновленим оптичним дизайном, покращеною роздільною здатністю та різкістю від краю до краю зображення у всьому діапазоні зумування.
 
Поліпшена стабілізація зображення
 
Новий модуль стабілізації зображення забезпечує ефект, еквівалентний витримці, на 4 ступені швидше, ніж 2,5 ступені об'єктиву EF 24-105mm f/4L IS USM.
 
 
 
 
 
 
 

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите список з Об'єктиви Canon. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Laowa. Якщо з'явилися при виборі Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Костянтинівці у мінімальні терміни.

Тип об'єктиву
Універсальний Zoom
Модель
EF 24-105 мм f/4L IS II USM
Діаметр фільтра, мм
77
Фокусна відстань:
24-105 мм
Відносний отвір:
1:4
Мінімальна діафрагма:
f22
Максимальна діафрагма
f/4.0
Мінімальна дистанція фокусування:
0.45 м
Кут поля зору:
74 ° - 19 ° 20 ', 53 ° - 13 °, 84 ° - 23 ° 20' (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі)
Конструкція об'єктива:
17 елементів у 12 групах (асферичні лінзи GMo)
Габарити
83,5x118 мм
Кількість пелюсток діафрагми
10
Вага:
795 г