Sigma 60–600mm F4.5–6.3 DG OS HSM Sport (Leica L)

Код товару: С000012247
Фото: Sigma 60–600mm F4.5–6.3 DG OS HSM Sport (Leica L)

Нема в наявності

Ціна: 80 802 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об’єктив Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports Lens (Leica L)

Будучи частиною спортивної лінійки в серії Sigma Global Vision, цей об’єктив розроблений, щоб запропонувати чудові оптичні характеристики, швидкість та інші  функції, які роблять його ідеальним вибором для зйомки дикої природи, спорту,  та інших об’єктів, що швидко рухаються.

Цей зум розроблено для повнокадрових камер Sony з байонетом E, але також він підходить для моделей APS-C, де забезпечує еквівалентний діапазон фокусної відстані 90–900 мм.

Нещодавно розроблений двигун фокусування HLA (лінійний привід із швидким відгуком) забезпечує безпрецедентну високу швидкість, високу точність і тихе фокусування. HLA також забезпечує точне фокусне відстеження для спортивної фотографії та інших об’єктів у русі, таких як автомобілі, літаки чи птахи в польоті, гарантуючи, що вирішальний момент не буде пропущено.

Оновлена ​​система оптичного стабілізатора мінімізує тремтіння камери та значно покращує ефективність стабілізації зображення на 7 ступенів у широкому куті та 6 ступенів у телефото.

Три елементи зі спеціальною низькою дисперсією (SLD) і два елементи з низькою дисперсією F (FLD) представлені в оптичній конструкції  допомагають зменшити колірну окантовку та хроматичні аберації для покращення чіткості й точності кольору, а також сферичні аберації для зменшення спотворень і покращення різкості у всьому діапазоні масштабування.

На елементи об’єктива нанесено супербагатошарове покриття, яке мінімізує відблиски та ореоли на об’єктиві та сприяє створенню контрастних і нейтральних до кольорів зображень навіть в умовах контрового освітлення.

Елемент передньої лінзи оброблено водо- та масловідштовхувальним покриттям для зручності роботи в суворих умовах навколишнього середовища.

Округла дев’ятипелюсткова діафрагма забезпечує плавне та приємне боке.

 

 

 

Sigma 60–600mm F4.5–6.3 DG OS HSM Sport (Leica L) - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за низькою ціною? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад . Якщо з'явилися при купівлі Sigma 60–600mm F4.5–6.3 DG OS HSM Sport (Leica L) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототехніку отримаєте Мелітополі в необхідні терміни.

Фокусна відстань - 60-600
Зумування - зум об'єктив
Тип об'єктива - довгофокусний зум
Максимальне значення діафрагми - f/4.5 - 6.3
Мінімальне значення діафрагми - f/22 - 32
Байонет - Leica L
Кут обсягу - 39.6° - 4.1°
Оптична конструкція (групи / елементи) - 27 Элементів у 19 Групах
Пелюстки діафрагми - 9
Стабілізація зображення - Є
Фокусування - автоматичне
Бленда - Є
Штативне кільце - Є