Schneider B+W 77mm T-Pro 007 Clear MRC nano

Код товару: С000012289
Фото: Schneider B+W 77mm T-Pro 007 Clear MRC nano

У наявності

Ціна: 4 577 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W T-Pro 007 Clear MRC nano - прозорий захисний світлофільтр з коефіцієнтом фільтрації 1Х, який призначений для забезпечення загального захисту вашого об'єктива. Фільтр є нейтральним за кольором та не впливає на загальну якість зображення. Допомагає зменшити кількість пилу, запобігти виникненню подряпин, попаданню вологи та інших сторонніх елементів, які можуть пошкодити об'єктив. Один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Особливість преміальної серії T-Pro – найсучасніше покриття скла, що має по 7 просвітлених шарів з кожного боку плюс додатковий восьмий шар MRC nano. Гідрофобне покриття MRC nano зменшує схильність до адгезії частинок бруду та крапель води. З таким нанопокриттям крапля води залишається практично сферичною і розкочується по поверхні скла, внаслідок чого виникає першокласний брудо- та водовідштовхувальний ефект. Саме ця відмінність серії T-Pro чудово підійде для фотографів які багато подорожують і знімають на відкритому повітрі, на морському узбережжі, чи просто в дощовий день. Рівень пропускання світла 99,5%.

 

Нова лінійка фільтрів T-Pro має дуже тонку оправу, що запобігає віньєтуванню навіть при використанні коротких ширококутних зумів (починаючи з APS 12 мм). Покриття оправи кольору титану надає фільтрам T-Pro унікальний зовнішній вигляд. Серія T-Pro оснащена переднім різьбленням для додаткових аксесуарів.

Фільтр 007 Clear повністю задовольнить потреби фотографа по захисту лінз. Його єдина мета - не допускати попадання бруду, снігу, піску та вологи на передню лінзу об'єктива. Рекомендується постійно залишати фільтр на об'єктиві для захисту об'єктива від зовнішніх впливів.

Якість захищена голограмою та QR кодом на бічній частині коробки. Зроблено в Німеччині. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування.

Покриття: MRC nano

Діаметри: 77

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь

Schneider B+W 77mm T-Pro 007 Clear MRC nano - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Фільтр за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Фільтр, Скористайтеся навігацією. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите всі необхідні Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Heliopan. Виникли при виборі Schneider B+W 77mm T-Pro 007 Clear MRC nano Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари отримаєте Чернівцях в необхідні терміни.

Покриття: MRC nano

Діаметри: 77

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь