Sigma 50mm f/1.2 DG DN Art (Sony E)

Код товару: С000012353
Фото: Sigma 50mm f/1.2 DG DN Art (Sony E)

Очікується

Ціна: 65 879 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Найлегший у своєму класі та найсвітліший у лінійці 50-міліметрових об'єктивів Sigma, 50mm f/1.2 DG DN Art Lens для камер Sony з байонетом E-mount - це добре продуманий об'єктив для повсякденного використання. Цей об'єктив, оснащений двома двигунами HLA (високочутливий лінійний привід) від Sigma, забезпечує безшумну та високошвидкісну роботу. Водночас ця система фокусування забезпечує компактнішу конструкцію, завдяки чому цей об'єктив легший за свої аналоги. Класична фокусна відстань у поєднанні з надзвичайно широкою максимальною діафрагмою f/1.2 дає змогу без особливих зусиль знімати найрізноманітніші об'єкти. Крім того, є фізичні функціональні кнопки та перемикачі, які покращують загальну простоту використання об'єктива, а також його надійність у польових умовах. Для зменшення відблисків і поліпшення контрастності на скляні елементи нанесено супербагатошарове покриття.
 
Вражаюче плавне боке
Цей 50-міліметровий об'єктив із максимальною світлосилою f/1.2 забезпечує насичене та красиве боке. Це не лише величезна перевага для створення більш художніх і привабливих зображень, але й можливість отримувати деталізовані знімки в складних умовах освітлення.
 
Заокруглена 13-пелюсткова діафрагма цього об'єктива є першою розробкою Sigma і зберігає круглу форму, допомагаючи створювати плавне і кругле боке навіть при зйомці зі спущеним фокусним кутом.
 
 

Sigma 50mm f/1.2 DG DN Art (Sony E) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sigma і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sigma. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Carl Zeiss. Виникли при виборі Sigma 50mm f/1.2 DG DN Art (Sony E) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари отримаєте Дніпропетровське максимально швидко.

Технічні характеристики:
Фокусна відстань 50 мм
Максимальна діафрагма f/1.2
Байонет об'єктива Sony E
Покриття формату об'єктива Повнокадровий
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 72 мм (передній)
Мінімальна діафрагма f/16
Кут огляду 46.8°
Мінімальна відстань фокусування 15.7" / 40 см
Максимальне збільшення 0.16x
Коефіцієнт відтворення макро 1:6.2
Оптичний дизайн 17 елементів у 12 групах
Лезо діафрагми 13, закруглені
Розміри (Д х Ш) 3.2 x 4.4" / 81 x 110.8 мм
Вага 1,6 фунта / 740 г