Sony E E 16-55mm f/2.8 G SEL1655G

Код товару: С000012359
Фото: Sony E E 16-55mm f/2.8 G SEL1655G

У наявності

Ціна: 52 533 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Швидкий зум із постійною апертурою f/2.8
Перший зум-об'єктив Sony з фокусною відстанню 16–55 мм (еквівалент 24–82,5 мм для повнокадрової камери) та постійною апертурою f/2.8 для камер з матрицями APS-C відрізняється компактністю при тому, що його характеристики відповідають властивостям об'єктивів серії G. Нова конструкція оптики забезпечує відмінну роздільну здатність на всій площі кадру і, при необхідності, гарний ефект боке. Компактний, легкий, ідеальний для зйомки різних об'єктів.

Відмінна роздільна здатність об'єктива G
Два вдосконалені асферичні (АА) та два асферичні елементи пригнічують аберації, щоб забезпечити властиве об'єктивам G неймовірно високу роздільну здатність на всій площі кадру, а три елементи з низькодисперсійного скла скорочують хроматичні аберації до мінімуму. Ви отримуєте зображення з високою різкістю, чіткою деталізацією та природними кольорами у всьому діапазоні фокусних відстаней.

Плавний, красивий ефект Боке
Величезний вплив на якість Боке впливає сферична аберація. Тому вона ретельно вивірена, щоб забезпечити плавний, гарний ефект боці на розфокусованій ділянці. Створенню гарного ефекту Боке сприяє і 9-пелюсткова циркулярна діафрагма. Чітке, детальне зображення у фокусі контрастує з дивовижним ефектом боці на його фоні і справляє незабутнє враження.

Чітка контрастність
Оригінальне нанопокриття Nano AR від Sony точно і рівномірно розподілене по поверхні об'єктива і пропускає світло, пригнічуючи відображення, які можуть спричинити відблиски та двоїння зображення. Внутрішні відображення зведені до абсолютного мінімуму, завдяки чому досягається неймовірна чіткість та контрастність. (1. Покриття Nano AR / 2. Скло / 3. Світло, що пропускається)

Компактність, легкість і яскравість
Завдяки оптимізованій оптико-механічній конструкції цей компактний зум-об'єктив з постійною апертурою f/2.8 і фокусною відстанню 16–55 мм (екв. 24– 82,5 мм (для повнокадрових камер) має малу вагу — всього 494 г. Цей об'єктив ідеальний як для зйомки портретів, так і для повсякденних фотографій. Оснащені таким об'єктивом компактні камери з байонетом E дуже мобільні, добре керовані і мають широкі можливості для зйомки.

Швидкість та точність автофокусування та відстеження
У цьому об'єктиві використовується сучасний лінійний привід XD (Extreme Dynamic) від Sony, яким оснащені об'єктиви серії G Master. Лінійний привід XD (Extreme Dynamic) використовує швидкісний потенціал корпусу камери і забезпечує фокусування і відстеження навіть об'єктів, що швидко рухаються, з високою швидкістю і точністю.

Настроювана кнопка утримання фокусування
Кнопка утримання фокусування зручно розташована на корпусі об'єктива та забезпечує простоту керування фокусом. Її можна налаштувати в меню камери, де також призначаються інші функції (наприклад, фокусування на правому/лівому оці).

Перемикач режимів фокусування
За допомогою спеціального перемикача можна вибрати автоматичний або ручний режим фокусування. Це дозволяє знімати об'єкти або сюжети, які потребують точного ручного налаштування фокусування.

Ручне фокусування з лінійним відгуком
Функція ручного фокусування з лінійним відгуком Sony забезпечує точне керування. Кільце фокусування прямо і лінійно відгукується на ледве вловиме обертання при ручному фокусуванні. Фокус змінюється відповідно до обертання кільця, забезпечуючи швидкість та точність керування.

Захист від пилу та вологи
Захищений від пилу та вологи корпус забезпечує надійність, необхідну при зйомці у складних умовах на вулиці.

Фронтальний елемент з фтористим покриттям
Фронтальний елемент об'єктива захищений фтористим покриттям, яке відштовхує воду, олію та інші забруднення, а також спрощує очищення поверхні елемента від бруду та відбитків пальців.

 

 

 

Sony E E 16-55mm f/2.8 G SEL1655G - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив З вигодами для себе? Щоб швидко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sony і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Sony. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Carl Zeiss. Виникли при замовленні Sony E E 16-55mm f/2.8 G SEL1655G Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлений товар можна отримати Львові в швидкі терміни.

Тип об'єктива Стандартний
Байонет Sony E (APS-C)
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 16 - 55 мм
Кратність зуму 3.5x
Мінімальна дистанція фокусування 0.33 м
Світлосила f/2.8
Тип мотора Лінійний двигун
Оптична схема 17 елементів в 12 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 67 мм
Комплектація Об'єктив Sony E 16-55mm f/2.8 G (SEL1655G)
Передня кришка для об'єктива
Задня кришка для об'єктива
Бленда
Чохол
Розміри 73 x 100 мм
Вага 494 г