Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary (Canon RF-S)

Код товару: С000012595
Фото: Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary (Canon RF-S)

Очікується

Ціна: 27 039 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Компактний і потужний об’єктив Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary розроблений для камер Canon EOS R з матрицею APS-C, таких як EOS R7, R10, R50 і R100. Цей крихітний об’єктив зі змінною фокусною відстанню дозволяє знімати великі кадри, ідеально підходить для пейзажів і інтер’єрів, відео та фотографій. Не кажучи вже про те, що це ідеальний об’єктив для творців контенту та відеоблогерів, яким потрібне близьке фокусування та чудова продуктивність за слабкого освітлення. Це найменший і найлегший у світі об’єктив зі змінною фокусною відстанню F2.8, розроблений для бездзеркальних систем формату APS-C. У системі Canon об’єктив охоплює фокусний діапазон 16–28,8 мм (еквівалент 35 мм) із швидкою постійною діафрагмою F2.8.

 

Це найменший і найлегший у світі надширококутний зум-об’єктив для камер APS-C довжиною 62,0 мм, максимальним діаметром 72,2 мм і вагою 270 г. Об’єктив можна легко носити з собою або прикріпити до бездзеркальної камери і підвісу стабілізатора для створення ультрапортативної відеоустановки.

 

Завдяки більшій максимальній діафрагмі F2,8 цей об’єктив пропускає більше світла, ніж типовий ширококутний зум, що означає кращу якість зображення, меншу зернистість, кращий розподіл об’єктів і розмиття фону, послідовніше автофокусування та загальні покращені враження.

 

Розташований на підвісі, штативі чи навіть ручному пристрої, Sigma 10-18 мм є чудовим вибором для зйомки відео . Для відеоблогерів, творців контенту, режисерів — це ідея фокусного діапазону для зйомки різноманітних сцен, особливо під час зйомки в приміщенні з обмеженим простором.

 

 

  

Навіть із таким широким кутом огляду Sigma 10-18mm бездоганно справляється з переходами фокусування, не впливаючи на композицію. Дихання фокуса залишається незмінною навіть під час екстремальних змін фокусу.

 

 

Монтажна поверхня Sigma 10-18 мм не просто підходить для Canon RF. Виготовлений із міцної полірованої латуні, він розрахований на роки використання, а гумова прокладка навколо краю металевого кільця запобігає потраплянню пилу та вологи в зону датчика камери.

 

Завдяки максимальній діафрагмі f/2,8 і 7-пелюстковій діафрагмі забезпечується приємне боке та яскраве зображення в умовах слабкого освітлення.

 

 

Об’єктиви Sigma DC DN створені виключно для бездзеркальних камер і призначені в основному для використання на камерах з матрицею APS-C.

 

 

Навіть наші найдоступніші об’єктиви виготовляються виключно на нашому єдиному заводі в Японії та підлягають серйозному контролю якості. Тож для користувачів системи Canon EOS R, які хочуть отримати найкращі об’єктиви для своїх камер, будьте впевнені, ми не обмежуємось. Об’єктив 10-18 мм F2.8 створений, щоб вражати й служити довго.

 

 

 

 

 

Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary (Canon RF-S) - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб легко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sigma і перед вами будуть Об'єктиви Sigma. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Sony. Виникли при виборі Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary (Canon RF-S) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Дніпродзержинське у мінімальні терміни.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)10-18
Светосила, f/2.8
Конструкция (элементов/групп)13/10
Минимальная диафрагма22
Минимальная дистанция фокусировки11,6 см
Диаметр под светофильтр (мм)67
ФокусировкаАвтофокус
Тип блендыФігурна (входить до комплекту)
Размеры (диаметр х длина, мм)72,2х62
Стабилизация изображения-
Число лепестков диафрагмы7 (округлені)
Физические характеристики
Вес270 г