Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

Код товару: 10284
Фото: Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

У наявності

Ціна: 31 358 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

SIGMA 20mm F1.4 DG HSM задає нові стандарти якості та є першим у світі світлосильним повноформатним об'єктивом із постійною діафрагмою F1.4.
SIGMA має значний досвід як у конструюванні, так і високотехнологічному виробництві першокласних світлосильних об'єктивів, що повністю розкривають потенціал сучасних фотокамер з ультрависокою роздільною здатністю. Новий ширококутний світлосильний об'єктив SIGMA 20mm F1.4 DG HSM Art є останнім досягненням корпорації SIGMA. Маючи фокусну відстань 20мм і діафрагму F1.4, об'єктив дозволяє створювати яскраві та високохудожні знімки, що несуть глядачеві абсолютно нові візуальні враження.
 
Основні особливості:
 
Об'єктив створений за допомогою передових технологій
 
SIGMA 20мм F1.4 DG HSM | Art – перший світосильний ширококутний повноформатний об'єктив, оснащений асферичними лінзами великого діаметру. Неймовірна світлосила F1.4 об'єктиву з фокусною відстанню 20мм досягається завдяки застосуванню в оптичній конструкції подвійної асферичної лінзи діаметром 59мм.
 
Досі виробництво подібних лінз вважалося надзвичайно складною справою, але SIGMA наважилася взяти цей технологічний рубіж і зробила без втрати параметрів якості лінійки Art. При досягненні нової технологічної вершини SIGMA спиралася на свій попередній досвід у створенні ширококутних світлосильних об'єктивів, таких як SIGMA 12-24mm F4.5-5.6 EX DG ASPHERICAL HSM, SIGMA 8-16mm F4.5-5.6 EX DC HSM і SIG F1.8 DC HSM | Art. Крім цього, новітня оптична конструкція об'єктива 20mm F1.4 ефективно мінімізує дисторсію, поперечну колірну аберацію, сагітальну ком при зйомці на відкритій діафрагмі.
 
Мінімізація колірних аберацій
 
Великою проблемою ширококутних об'єктивів є хроматичні аберації. Новий об'єктив SIGMA має у своїй конструкції 2 елементи з флюоритоподібного скла FLD та 5 елементів зі спеціального низькодисперсного скла SLD, які ефективно знижують поперечну хроматичну аберацію, зазвичай помітну по краях зображення. Також мінімізовані та аберації в осьовому напрямку. В результаті об'єктив забезпечує високу якість зображення без спотворень кольору в будь-яких умовах зйомки, постійну різкість і контраст.
 
Мінімізація дісторсії
 
Дисторсія - це звичайне явище для ширококутних об'єктивів, і її важко усунути, просто змінивши значення діафрагми, і вирішенням цієї проблеми фахівці займаються від початку розробки оптичної конструкції об'єктиву. Конструкція SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | Art виконана з урахуванням кута падіння світла, починаючи з першої лінзи, а положення асферичних елементів розраховане оптимальним чином, що дозволяє мінімізувати дисторсію по всьому полю кадру.
 
Конструкція об'єктива оптимізована для усунення засвіток та перевідбиття
 
Ще на першій стадії проектування нового об'єктиву SIGMA використовувала спеціальні конструктивні рішення для зниження сторонніх засвіток і внутрішніх перевідбиття, що виникають, наприклад, при попаданні в кадр сильних джерел світла, розташованих на задньому плані. На стадії створення прототипу інженери SIGMA, крім комп'ютерних розрахунків, провели і детальні натурні випробування поведінки лінзи в різних умовах освітлення з метою оцінки ступеня засвіток та перевідбиття, що дозволило виявити їх причини. Крім цього, фірмове супербагатошарове просвітлення також знижує спотворення та забезпечує різкість та високий контраст зображення навіть при складній світловій картині.
 
Досконалий світлосильний об'єктив
 
Висококласний об'єктив для цифрових камер з високою роздільною здатністю
 
На початку ери плівкових камер було доступно лише кілька видів фотоплівки високої чутливості, і для зйомок при недостатньому освітленні застосовували світлосильні об'єктиви, які називали «швидкісними». Подібні об'єктиви ідеально підходили для фотографування всередині приміщень, увечері, у хмарну погоду. Новий об'єктив SIGMA 20mm F1.4 DG HSM Art крім високої світлосили володіє широким кутом огляду і мінімальними спотвореннями, тому відмінно підійде для різних жанрів фотографії: зйомки пейзажів, нічного зоряного неба, архітектури. Перевага широкого кута огляду дозволяє фотографу тримати всю сцену у фокусі та, змінюючи глибину різкості, отримувати виразні кадри з гарним боком.
 
Серія Art для художньої зйомки
 
Всі об'єктиви SIGMA діляться на три лінійки: Contemporary, Art та Sports. Серію Art представляють ширококутні, а також ультраширококутні об'єктиви з першокласними оптичними характеристиками, що дозволяють досягати яскраво вираженого художнього ефекту на знімках. Цю лінію оцінять користувачі, орієнтовані творчий підхід під час створення фотографій. Об'єктиви серії Art стають незамінними супутниками фотографа та підходять для пейзажної, репортажної, архітектурної, студійної, портретної фотозйомок та інших сцен.
 
Передня металева кришка
 
Металева кришка LC907-02 (придбана окремо) надійно захищає передню лінзу об'єктива і виконана з матеріалу, ідентичного корпусу об'єктива, що ефектно доповнює загальний зовнішній вигляд оптики.
 
Налаштування та кастомізація об'єктива USB-док станцією
 
За допомогою USB-док станції (придбається окремо) власник об'єктива може самостійно налаштувати систему автофокусування (вирішити проблему бек/фронт фокусу), змінювати діапазони фокусування, режими роботи оптичного стабілізатора, а також оновлювати прошивку. 
Нові об'єктиви лінійки SIGMA GLOBAL VISION задають новий рівень якості фотографії
 
Особливості конструкції
 
Для більшої зручності перероблено кришку об'єктива та перемикач режимів фокусування AF/MF.
Для досягнення найвищої точності виготовлення всі металеві деталі, а також новий термостабільний компаунд TSC виготовляються безпосередньо на фабриці корпорації SIGMA. Останні три цифри гравіювання кільця зуму означають рік початку виробництва цієї моделі об'єктива.
 
Контроль якості на новітньому устаткуванні А1
 
Усі об'єктиви SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | Art проходять вимірювання та контроль MTF (частотно-контрастна характеристика) на новітньому устаткуванні А1 на основі 46МП сенсора зображення Foveon. Тепер контролю якості підлягають передусім недоступні високочастотні деталі зображення.
 
Зроблено в Японії
 
Практично всі елементи об'єктива – від заготовок оптичних елементів до найдрібніших деталей – виготовлено у Японії з допомогою інтегрованої виробничої системи. Ми сподіваємося, що результат нашої праці, втілений у продукції SIGMA, несе частинку нашої батьківщини. Ми пишаємося автентичною якістю продукції SIGMA, що є результатом ефективного поєднання знання, досвіду та передових технологій.
 
Ультразвуковий двигун фокусування HSM
 
Забезпечує швидке та тихе автофокусування. Завдяки новому переробленому алгоритму автофокусування тепер відбувається більш плавно. Є функція доведення фокусу вручну (full-time MF) обертанням кільця фокусування – це робить фокусування точнішим.
 
Закруглена діафрагма
 
Дев'ятипелюсткова діафрагма створює гарне розмиття зон зображення поза фокусом.
 
Латунний байонет
 
Об'єктив оснащений міцним і виготовленим байонетом з латуні. Поверхня байонета зміцнена спеціальним чином для збільшення міцності та зносостійкості.
 
 
 

Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art (Canon) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. З асортименту підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Sigma і Ви побачите список з Об'єктиви Sigma. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Lensbaby. Якщо виникли під час вибору Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art (Canon) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Транспортуємо продукцію в Каменському максимально швидко.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
ширококутний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
20 мм
Діафрагма
1.4 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.27 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
15/11
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
не передбачено
Діаметр
90.7 мм
Довжина
129.8 мм
Вага
950 г